Jump to content


Bluetooth zvučnici do 220e


cccbbb32

Recommended Posts

Pozdrav svima! 

Interesuje me koji bi zvučnici bili najbolja opcija za sobu od nekih 20-ak kvadrata. Od zvučnika očekujem da ne koštaju više od 220 evra, i ono što je meni jako bitno da daju precizan zvuk, dakle bitniji mi je kvalitet zvuka od same glasnoće. Trenutno imam Genius 5.1 sistem od otprilike 150w, ali je vreme uzelo svoje i vreme je za jače zvučnike. Sada bih želeo 2.1 sistem ili nešto slično tome (bas, visokotonci, niskotonci - izvinjavam se zbog terminologije ukoliko grešim u njoj) sa kvalitetnijim zvukom od Geniusa. Muziku bih pretežno puštao preko bluetooth-a jer su mi kablovi stvarno problem (ako mislite da je ovo greška, voljan sam da učim o tome). Interesuje me i koliki je period eksploatacije bluetooth zvučnika. Napomenuo bih i to da bih najradije kupio nove zvučnike i da volim da slušam glasnu muziku, ali, ponovo napominjem, jako mi je bitan kvalitet zvuka. Nadam se da sam uspeo da vam približim svoj "problem".

Hvala vam na odgovorima!

 

Link to comment
Share on other sites

Ako misliš na to odakle bih slušao muziku, slušao bih je uglavnom sa Deezera. Kablovi su "problem" zbog povezivanja mobilnog sa zvučnicima, ali bih ih povezivao i na laptop. Meni je najbitnije da izvučem najbolji mogući kvalitet zvuka iz ovoga čime raspolažem. Dakle, ukoliko bi neki koji nisu BT bili dosta bolja opcija u smislu kvaliteta- uzeo bih njih. 

 

Edit: ovi zvučnici mi deluju kao ok opcija LOGITECH zvučnici G560 - 980-001303

Link to comment
Share on other sites

5 sati ranije, Ljuba said:

Thanks, nema ih na listi distributera... Za sve ove naše bratske zemlje stoji neka nemačka firma. 

Vlasnik te nemačke firme je Mišo Vučenović, inače vlasnik AudioPro, odnosno bivšeg "Artista" i drugih povezanih firmi u regionu.B)

Link to comment
Share on other sites

Hvala vam svima puno! Ovi PreSonus Eris 4.5 su jako blizu onoga što ja tražim! Mislite li da ne bilo bilo problema da ih kasnije uparim sa vuferom istog proizvođača? Svakako ću pitati i u prodavnici, ali iskustvo je neprocenjivo kada su takve stvari u pitanju, a ja ga nemam ni malo. 

 

Hvala svima još jednom!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...