shon3i Posted February 18 Report Share Posted February 18 2 minuta ranije, giZ_Mo said: Тога толико мало треба ставити да више никада неће бити потребе за истим. Da li moze instrukcija kako se pravilno nanosi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted February 18 Report Share Posted February 18 Just now, shon3i said: Da li moze instrukcija kako se pravilno nanosi ? Наравно да може! Све у свему мора комплетна осовина да се извади ван цилиндра на чијем крају је полумесец који подиже ручицу........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shon3i Posted February 18 Report Share Posted February 18 4 minuta ranije, giZ_Mo said: Наравно да може! Све у свему мора комплетна осовина да се извади ван цилиндра на чијем крају је полумесец који подиже ручицу........... Znaci nije dovoljno samo da se stavi kao na slici sto sam prilozio ? (ponavljam sliku) vec mora ceo taj klip/osovina da se izvuce, i gde se onda aplicira mast ? Gledajuci sad vec i brdo vide-a svi uglavnom kanu po malo ovde, i malo okolo osovine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted February 18 Report Share Posted February 18 4 minuta ranije, shon3i said: Znaci nije dovoljno samo da se stavi kao na slici sto sam prilozio ? Ево ти слика која све говори: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mingus,Mingus Posted February 18 Report Share Posted February 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted February 18 Report Share Posted February 18 Јадна мачка 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shon3i Posted February 18 Report Share Posted February 18 6 minuta ranije, giZ_Mo said: Ево ти слика која све говори: @giZ_Mo ja dok razumem sta ste hteli da napisete, rasklopih ceo gramofon. Elem znaci treba samo da stavim mast na osovinu polumeseca ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted February 18 Report Share Posted February 18 22 minuta ranije, shon3i said: @giZ_Mo ja dok razumem sta ste hteli da napisete, rasklopih ceo gramofon. Elem znaci treba samo da stavim mast na osovinu polumeseca ? Не, нисмо се разумели 1- чаура кроз коју пролази осовина "2" Link to comment Share on other sites More sharing options...
shon3i Posted February 18 Report Share Posted February 18 40 minuta ranije, giZ_Mo said: Не, нисмо се разумели Sad jesmo. Hvala. Probacu nekako bez rastavljanja, da to sredim lepo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted February 18 Report Share Posted February 18 1 minut ranije, shon3i said: Sad jesmo. Hvala. Probacu nekako bez rastavljanja, da to sredim lepo. Ајде, мада...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shon3i Posted February 18 Report Share Posted February 18 15 minuta ranije, giZ_Mo said: Ајде, мада...... Da, bas je mada.. morace pod mač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted February 18 Report Share Posted February 18 13 minuta ranije, shon3i said: Da, bas je mada.. morace pod mač. На канал 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shon3i Posted February 18 Report Share Posted February 18 3 sati ranije, giZ_Mo said: На канал 😎 Rastavio sam ga u sitna crevca, i ocistio staru mast, onda bukvalno kanuo malo i razmazao na osovinu, vratio sve na mesto i u prilogu je video, kako sad klizi lagano bez zurbe. @giZ_Mo kao i uvek spasava Untitled.mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondek Posted February 18 Report Share Posted February 18 Ja volim da je jos sporije, da signem do mesta za slusanje i vec uzmem omot u ruke. Znaci u sledecoj turi trazi jos gusce ulje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shon3i Posted February 18 Report Share Posted February 18 3 minuta ranije, sondek said: Ja volim da je jos sporije, da signem do mesta za slusanje i vec uzmem omot u ruke. Znaci u sledecoj turi trazi jos gusce ulje. Da ima smisla Nista ako se pojavi 500 000 cSt-a uzimam, pa pri sledecem podmazivanju gramofona... Mada nije mi ovo main gramofon, ali ga korristim sa vremena na vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted February 18 Report Share Posted February 18 26 minuta ranije, shon3i said: @giZ_Mo kao i uvek spasava Untitled.mp4 Наравно 🍻 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mingus,Mingus Posted February 22 Report Share Posted February 22 Stiglo je ulje kupljeno na kp.Da li treba nauljiti samo osovinu ili treba i sipati u leziste i koliko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted February 22 Report Share Posted February 22 13 minuta ranije, Mingus,Mingus said: Stiglo je ulje kupljeno na kp.Da li treba nauljiti samo osovinu ili treba i sipati u leziste i koliko. Осовина па пробај! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mingus,Mingus Posted February 22 Report Share Posted February 22 Da li moze za pranje lezista i osovine sa obicnim alkohol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nixie Posted February 22 Report Share Posted February 22 Mislim da on ne rastvara masnoće. Ja koristim Izopropil alkohol ili čak aceton u težim slučajevima za pranje PCB posle lemljenja i bili kakvih mehaničkih sklopova od masnoća. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted February 22 Report Share Posted February 22 Da li moze za pranje lezista i osovine sa obicnim alkohol.Ја користим нитро разређивач, најбољи је!Послато са M2006C3MNG помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nixie Posted February 22 Report Share Posted February 22 Ma staro ulje i mast mogu da se skinu i novim uljem, ređim nekim. Posle se obriše suvom krpicom i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now