Jump to content


Hantor LA1500 P+LA1500 M


miroslav

Recommended Posts

Trenutno imam na sluÅ¡anju ovaj pp i snagaÅ¡.Koliko sam video na net-u,to je neka verzija UHER-a.PojaÄalo je snažno sa dva STK 4050 V,na izlazima,a uz to i sa MOS-FET-ovima u predpojaÄalu.Å to se tehniÄke strane tiÄe to je sasvim OK,ali ipak mi deluje nekako beživotno,sve je to Äisto,glasno,ali kao da su mu srednji tonovi potisnuti.Da li možda neko od Vas ima neke podatke o istom ureÄ‘aju? :roll:

Link to comment
Share on other sites

Nisam imao iskustva sa snagasem, vec samo sa preamp-om, ali, ako je snagas uradjen kao i preamp, to je cisto bacanje para. Preamp sam na kraju jedva prodao za 50 evra i izgubio na njemu isto toliko. Kvalitet komponenti u njemu je beda ziva, sekcija napajanja je igracka a za selekciju ulaza se koriste ona LC kola kao u Harman-ovim pojacalima, medjutim ceo preamp ima dosta visok nivo suma a zvuci tvrdo i jadno. Poredjenje sa Revox-ovim matorim preamp-tjunerom B739 (fakticki njihov risiver B780 ali bez izlaznog dela) je pokazalo da je Revox u odnosu na Hantora pravi Rolls Royce, da ne spominjem Sony TA-FA5ES koji sam tada koristio.

Moja preporuka je da je mnoooogo bolje uzeti posteni integralac nego ovu tajvansku prevaru. Hantor je najgori preamp koji sam do sada posedovao ili imao prilike da cujem.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...