srdjan_cvetkovic Posted January 12, 2022 Report Posted January 12, 2022 Prodajem kompletnu kolekciju maksi singlova. Sve ploče su ocenjene, sve imate na slikama u prilogu. Cene su formirane po tržišnom principu, ali sam gledao da budu najniže u odnosu na ono što sam mogao da nađem kod nas i/ili u svetu. Ko me ubedi da postoji niža cena za odgovarajuću ocenu, dobiće je po toj ceni. Cene nisu sveto pismo, javite se i ponudite, još je bolje da dođete kod mene i poslušate, pa onda ponudite cenu, lakše se odlučim da dam popust, nego kad se "mačujemo" preko tastature. Kolekcija se rasprodaje, ali ne želim da poklanjam, nisam baš toliko u frci, pa uzmite i to u obzir. edit: Pošto sam prodao sistem koji obuhvata i gramofonsko pretpojačalo, na žalost, vinili više ne mogu da se preslušaju. Kontakt: 064 pet devet 8 1433 Quote
srdjan_cvetkovic Posted January 12, 2022 Author Report Posted January 12, 2022 Update spiska, nešto je prodato - obeleženo crveno. Quote
srdjan_cvetkovic Posted February 12, 2022 Author Report Posted February 12, 2022 Aktuelno i dalje… Quote
srdjan_cvetkovic Posted February 19, 2022 Author Report Posted February 19, 2022 Ažuriran spisak... Quote
srdjan_cvetkovic Posted March 20, 2022 Author Report Posted March 20, 2022 Up Aktuelan spisak u prvom postu. Quote
srdjan_cvetkovic Posted August 1, 2022 Author Report Posted August 1, 2022 Ažuriran spisak, polako, ali sigurno se "tanji". Quote
srdjan_cvetkovic Posted May 20, 2024 Author Report Posted May 20, 2024 Revidiran oglas, postavljene slike sa cenama. Quote
Recommended Posts