Georgekg Posted December 12, 2021 Report Share Posted December 12, 2021 Danas objavljeno u Stereo magazinu https://stereo-magazine.com/article/karan-acoustics-announces-master-collection-power-amps?utm_source=phpList&utm_medium=email&utm_campaign=STEREO+Magazine+News+–+Velodyne+M Link to comment Share on other sites More sharing options...
RADE Posted December 12, 2021 Report Share Posted December 12, 2021 Izgleda baš dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nixie Posted December 12, 2021 Report Share Posted December 12, 2021 Prilično brutalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petarjovic Posted December 12, 2021 Report Share Posted December 12, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgekg Posted December 12, 2021 Author Report Share Posted December 12, 2021 Meni je zaista zadovoljstvo kad vidim da nismo samo u tenisu u vrhu. Iako verovatno nikada necu imati prilike da cujem nesto od ovoga, lepo je videti da nas ima pametnih i preduzimljivih, te da pored trznih centara umemo i jos po nesto da napravimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljuba Posted December 12, 2021 Report Share Posted December 12, 2021 1 sat ranije, RADE said: Izgleda baš dobro. 1 sat ranije, Nixie said: Prilično brutalno. Pa kad sam ja slikao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted December 12, 2021 Report Share Posted December 12, 2021 4 minuta ranije, Ljuba said: Pa kad sam ja slikao. Види се Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted December 12, 2021 Report Share Posted December 12, 2021 Нигде нема информација колико је то чудо тешко или Ја нисам наш'о. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljuba Posted December 12, 2021 Report Share Posted December 12, 2021 105kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljuba Posted December 12, 2021 Report Share Posted December 12, 2021 https://www.karanacoustics.com/product/karan-acoustics-master-collection-powera-stereo/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RADE Posted December 13, 2021 Report Share Posted December 13, 2021 8 sati ranije, Georgekg said: Meni je zaista zadovoljstvo kad vidim da nismo samo u tenisu u vrhu. Iako verovatno nikada necu imati prilike da cujem nesto od ovoga, lepo je videti da nas ima pametnih i preduzimljivih, te da pored trznih centara umemo i jos po nesto da napravimo Pa ima svega. Mnoge stvari su prosečnom oku nevidljive, ili jednostavno ljudi nisu skloni izlasku u javnost. Jednostavno ćute i rade u tišini što ponekad ume da bude i dobro. Karan je dosta dugo na tržištu i sigurno nije bez razloga toliko dugo opstao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJbolland Posted December 13, 2021 Report Share Posted December 13, 2021 Pravi biser. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgekg Posted December 13, 2021 Author Report Share Posted December 13, 2021 Jedino sto mi je zasmetalo je to sto na sajtu ne pise cak ni iz koje zemlje je proizvodjac, a nekmoli iz kog je grada. Da li je moguce da se bas toliko stidimo Srbije? Srbija nisu Milosevic, Djindjic, Vucic, Seselj... Srbija su daleko pre njih Tesla, Pupin, Mileva Ajnstajn, Djokovic... pa i Karan. Svajcarske sajdzije sa ponosom istaknu u kom selu se nalazi fabrika, a mi umesto da svojim ugledom izdignemo ime Srbije u svetu iznad politicarskog mulja po kome nas na zalost nezasluzeno prepoznaju, mi je se stidimo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nixie Posted December 13, 2021 Report Share Posted December 13, 2021 8 sati ranije, Ljuba said: 105kg 738Eur/kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljuba Posted December 13, 2021 Report Share Posted December 13, 2021 28 minuta ranije, Georgekg said: Jedino sto mi je zasmetalo je to sto na sajtu ne pise cak ni iz koje zemlje je proizvodjac, a nekmoli iz kog je grada. Da li je moguce da se bas toliko stidimo Srbije? Srbija nisu Milosevic, Djindjic, Vucic, Seselj... Srbija su daleko pre njih Tesla, Pupin, Mileva Ajnstajn, Djokovic... pa i Karan. Svajcarske sajdzije sa ponosom istaknu u kom selu se nalazi fabrika, a mi umesto da svojim ugledom izdignemo ime Srbije u svetu iznad politicarskog mulja po kome nas na zalost nezasluzeno prepoznaju, mi je se stidimo... Molim vas, bez političkog lupetanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlajo Posted December 13, 2021 Report Share Posted December 13, 2021 77500e Promašio sam profesiju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgekg Posted December 13, 2021 Author Report Share Posted December 13, 2021 Molim vas, bez političkog lupetanja.Takodje bih molio bez nevaspitanih komentara. Nista sto sam napisao nije lupetanje, niti ima bilo kakve veze sa politikom. Veoma mi je zao sto je za vas lupetanje kad neko napise da voli svoju zemlju i da smatra da bi trebalo svi da se trudimo da je u svetu predstavljamo najbolje sto mozemo, a ne da je se stidimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sergio025 Posted December 13, 2021 Report Share Posted December 13, 2021 Uredjaj pleni izgledom,a verujem i zvukom.O ceni ne bih pisao komentare,uveren sam da gospodin Karan tacno zna koji segment kupaca cilja. Ko voli,neka izvoli. Respect i kapa dole za Karan Acoustic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
damic Posted December 13, 2021 Report Share Posted December 13, 2021 2 sati ranije, Georgekg said: Jedino sto mi je zasmetalo je to sto na sajtu ne pise cak ni iz koje zemlje je proizvodjac, a nekmoli iz kog je grada. Da li je moguce da se bas toliko stidimo Srbije? Srbija nisu Milosevic, Djindjic, Vucic, Seselj... Srbija su daleko pre njih Tesla, Pupin, Mileva Ajnstajn, Djokovic... pa i Karan. Svajcarske sajdzije sa ponosom istaknu u kom selu se nalazi fabrika, a mi umesto da svojim ugledom izdignemo ime Srbije u svetu iznad politicarskog mulja po kome nas na zalost nezasluzeno prepoznaju, mi je se stidimo... Ima, na 2 mesta For now, only POWERa and POWERa mono amplifiers are available and shipping from the factory in Novi Sad, Serbia. Smaller and less powerful mono and stereo variants of the same and equally uncompromised design (POWERb and POWERb mono) will, hopefully, start shipping in the latter part of 2022. https://www.karanacoustics.com/product/karan-acoustics-master-collection-powera-stereo/ https://www.karanacoustics.com/product/karan-acoustics-master-collection-powera-mono/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Father Posted December 13, 2021 Report Share Posted December 13, 2021 Ovo rešenje koriste za nogice na snagašima. http://www.criticalmasssystems.com/productPages/CenterStage.html# Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgekg Posted December 13, 2021 Author Report Share Posted December 13, 2021 Ima, na 2 mesta For now, only POWERa and POWERa mono amplifiers are available and shipping from the factory in Novi Sad, Serbia. Smaller and less powerful mono and stereo variants of the same and equally uncompromised design (POWERb and POWERb mono) will, hopefully, start shipping in the latter part of 2022.https://www.karanacoustics.com/product/karan-acoustics-master-collection-powera-stereo/https://www.karanacoustics.com/product/karan-acoustics-master-collection-powera-mono/Ne bih nastavljao, jer vidim da je moj komentar zasmetao, ali slozices se da je to vise nego stidljivo napisano, usred podugackog teksta, kojeg mali broj ljudi procita u celosti. U "about us" nema ni slovo, a bas to "about us" citaju oni koje zanima odakle je firma, koliko postoji, koje su joj reference itd.Svakako mi je bila namera da ih pohvalim, sto sam i u samom naslovu naglasio, ali nacionalizam u pozitivnom smislu se kod nas uvek izjednacuje sa dnevno-politickim muljem. Nikada nisam video da je neko popljuvao amerikance jer im ispred svake kuce stoji zastava. Cak naprotiv, vrlo su ponosni na svoju naciju, iako nemaju bas na mnogo sta da budu. Ali da ne ulazimo u politiku, jer mi to nije namera.Jos jednom, svaka cast gospodinu Karanu na ulozenom trudu i na vrlo ozbiljnim uredjajima. I dalje stojim iza toga da su ovakve i slicne stvari ono cime treba da se hvalimo (sto mi je i bila namera postavljanjem teme) kao nacija i pominjemo u svim medijima i da promovisemo na svakom koraku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljuba Posted December 13, 2021 Report Share Posted December 13, 2021 Zasmetalo je pominjanje političara kojima ovde nije mesto. Hvala i nadam se da nećete više nastavljati. Dalje brišem političke komentare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Father Posted December 13, 2021 Report Share Posted December 13, 2021 Ako se proveri u patetnu, radi se o tortici visokoelastičnih polimernih blokova složenih u slojevima. Neke elastične plastike ili silikoni? Bočnim takođe polimernim distancerima se centralna tortica drži van dodira sa spoljnim telom, čime se osigurava fokus ublažavanja rezonanci i vibracija kroz tri verovatno različita visokoelastična polimera i tako uspešno dampirajući vibracije u oba smera po vertikali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija Posted December 13, 2021 Report Share Posted December 13, 2021 14 minuta ranije, Father said: Ako se proveri u patetnu, radi se o tortici visokoelastičnih polimernih blokova složenih Mislis - viskoelasticnih... "Patetn" nije toliko bitan - ovo prvo menja smisao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Father Posted December 13, 2021 Report Share Posted December 13, 2021 Da u pravu si viskoelastičnih. Hvala na korekciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now