Delija Posted February 13 Report Share Posted February 13 Ogadiste mi tu glupu stolicu BTW, ovo se zove bacanje para, ma koliko da ih imas 🙃 Magico M3, ako se ne vidi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkrgovic Posted February 14 Report Share Posted February 14 Cela tema je "kacimo slike sistema o kojima nemamo pojma" - ne znam sta ti smeta stolica. Ona je bar poznata.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lars Posted February 15 Report Share Posted February 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
St&Co Posted February 16 Report Share Posted February 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lars Posted February 16 Report Share Posted February 16 Može biti deo Hi - End sistema TechDAS Air Force V Link to comment Share on other sites More sharing options...
St&Co Posted February 17 Report Share Posted February 17 Bugatti po kaldrmi 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lars Posted February 19 Report Share Posted February 19 Diptyque Reference Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted February 19 Report Share Posted February 19 Фотеља је ту, тепих такође а и пас приде Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondek Posted February 19 Report Share Posted February 19 Krajnje interesantno, voleo bih nekad cuti. Bili su na sajmu u Minhenu. 22 minuta ranije, lars said: Diptyque Reference Krajnje interesantno, voleo bih nekad cuti. Bili su na sajmu u Minhenu. Malo kvari sliku taj woofer. Proizvodjac tvrdi da pokriva sve od najdubljeg basa do 24k, od 22hz ide bass. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lars Posted February 19 Report Share Posted February 19 Slažem se, taj sub štrči kao povređen prst. Verovatno je kompromis zbog prostora, koji je delom pretrpeo akustički tretman. Bode oči i vlasniku sudeći po "egzotičnoj saksiji". Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondek Posted February 19 Report Share Posted February 19 Fali mu "guzotres" verovatno. Fali realno i meni ponekad. Navika je cudo. Taj udarac klasicne bas membrane stvara neki osecaj uzbudjenja pri slusanju i bez obzira sto je struktura basa iz tih njegovih membrana sjajna zafali mu upravo taj guzotres. Kod mene je ta struktura i detaljnost bassa bukvalno neverovatna vec na jako tihom slusanju ali taj bum-tras jednostavno pokrene neku drugu vrstu uzbudjenja. Slusao sam bas veci model Quad koji bas ima dobar i dubok bass(28hz) i bas mu suwoofer bukvalno doda to, i pri gledanju filma narocito, ali i sa nekom vrstom muzike. To nema veze sa dubinom, narocito sa strukturom, osetio sam ga cak i sa malim harbethom ls 3/5a kad sam ga nedavno ukljucio. Taj neki adrenalinski razbudjujuci bass panel jednostavno nema, vecina ga korisnika ne trazi ali verujem da je upravo to pokrenulo coveka ka sub-u. Oće covek za 50k da ima sve, i upravu je...za svoje pare i u svojoj kuci moze mu se. Bolje svakako nego da ima vise pari zvucnika u istoj sobi i da mu svi drndaju i muljave i kad nisu prikljuceni. Edit. Sad kad pogledah zadnju sliku, dosta mu je ta soba visoka i velika je to zapremina, zvucnici su dosta visoki 180cm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lars Posted February 19 Report Share Posted February 19 59 minuta ranije, sondek said: Bolje svakako nego da ima vise pari zvucnika u istoj sobi i da mu svi drndaju i muljave i kad nisu prikljuceni. Tačno. Baš gledam neki imaju 4-6 pari zvučnika. Adria cirkus im nije ravan. Ali kako si već i sam rekao " za svoje pare i u svojoj kući može mu se".🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miroljub Posted February 19 Report Share Posted February 19 Čini mi se da se na podu nalaze keramičke pločice. Neko je ovde jednom napisao da uz takav pod ne ide audiofilski sistem, odnosno promašena stvar. Sudeći po ovom, izgleda da ipak može i na keramiku sistem od 50k, ili ovaj vlasnik ne zna baš sve o vezi podova i sistema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted February 19 Report Share Posted February 19 32 minuta ranije, Miroljub said: Čini mi se da se na podu nalaze keramičke pločice. Neko je ovde jednom napisao da uz takav pod ne ide audiofilski sistem, odnosno promašena stvar. Sudeći po ovom, izgleda da ipak može i na keramiku sistem od 50k, ili ovaj vlasnik ne zna baš sve o vezi podova i sistema. Ма Шабан, дао толике паре а греје се с' дрвима, Ја бих бар озбиљније грејање направио! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron man Posted February 19 Report Share Posted February 19 Najbolje je grejanje zdrva Pločice su seljana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted February 19 Report Share Posted February 19 56 minuta ranije, Iron man said: Najbolje je grejanje zdrv Са тим смедеревцем тешко толику просторију! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miroljub Posted February 19 Report Share Posted February 19 Pločice asociraju na podno grejanje. Ono i treba za tako visoku prostoriju. Ova pećka na drva je verovatno samo za ugođaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lars Posted February 19 Report Share Posted February 19 Evo detaljniji prikaz za zainteresovane. Krupniji kadar peći nema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lars Posted February 20 Report Share Posted February 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Penev Posted February 20 Report Share Posted February 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lars Posted February 20 Report Share Posted February 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hifista Posted February 20 Report Share Posted February 20 Oswalds Mill Audio (OMA) što se tiče zvučnika ima jako zanimljiv vizuelni dizajn, medjutim imam utisak da je taj dizajn česće u funkciji atraktivnog izgleda nego u funkciji zvuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prophet Posted February 20 Report Share Posted February 20 Ne bih rekao. Mislim da je dobro osmisljen koncept. Ovo na slici je 4-way, bas do 100Hz sa plate ampovima plus 3 horne odgovarajuce velicine. Sa posebnim akcentom na mid i replikama RCA kompresionih drajvera. Konicne horne odgovarajuce velicine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Penev Posted February 22 Report Share Posted February 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lars Posted February 22 Report Share Posted February 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now