Jump to content


Slike Hi-End sistema


petarjovic

Recommended Posts

  • Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ozbiljno ucvrscenje tih Kallax polica treba za toliku kolicinu ploca. Kvalitet je zestok krs da bi drzao toliki teret. Imam je, ne pricam napamet. Ima primera raspalih od tereta ploca koliko hocete. Ja sam mojoj odmah napravio zadnju stranu...a i to nije bas lako uraditi jer je to sve suplje, predpostavljam kartonsko sace iznutra. Ima srecom ojacana mesta kojim bi se mogla utiplati u zid ili napraviti zadnja strana da joj da kakvu takvu stabilnost i cvrsocu "konstrukcije"... dok se to odradi i dotera u red dodje se do "nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari". Barem kad su ploce u pitanju. Po meni bolje platiti nekog stolara da to cestito napravi.

Mojih 2c

https://www.google.com/search?q=ikea+kallax+collapse&client=ms-android-samsung-ga-rev1&prmd=isvn&sxsrf=AJOqlzV37K8s5bmrHP-J_4Hgnij2Ut7Atw:1673609765753&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwio69GcusT8AhW99bsIHUQUCgcQ_AUoAXoECAIQAQ&biw=412&bih=745&dpr=2.63#imgrc=VeoT3iJGuzbeRM

Link to comment
Share on other sites

On 13.1.2023. at 10:44, Delija said:

Lik (matorac) ciji je sistem je teski drkos.

Znam ga sa vise foruma.

Ako je to onaj koji te je vratio na "fabrička podešenja" na jednom stranom forumu gde si iznosio svoja mišljenja i stavove, onda si u pravu, teški je d.kos.😀

Link to comment
Share on other sites

Na svim forumima gde sam iznosio misljenje - i dalje ga iznosim. Cemu pisanje u proslom vremenu?

Drkos u smislu "sve moje je najbolje na svetu - sve drugo je sran*e" i religijskog stava prema Naim-u i REL-u i pogotovo svom dileru koji je za njega "single source of truth". 

Nismo imali nikakvih specijalno interesantnih diskusija. Secam se da smo diskutovali nekada davno oko high-pass filtera.

 

BTW, cisto da te podsetim - otvaranje duplog naloga na forumu je kaznjivo i vodi do ban-ovanja - svih naloga. A nesto mi se cini da si ti ovde vec banovan - kao kroz maglu se secam nekog Naim-a i zamisli - REL-a...? ;)

Link to comment
Share on other sites

5 minuta ranije, lars said:

BTW, ako ima razloga neka banuju. A da podsetim ja tebe. Davao si savete u vezi kupovine Dyn zvučnika. Ljubazno ti je rečeno da svako uživa u onome što ima i na fin način ti je skrenuta pažnja da gledaš svoja posla.🙂

Jedina tema u kojoj sam imao direktnog kontakta sa njim je upravo (ogromna) Dynaudio tema, a covek ima, zamisli - Dynaudio zvucnike. Imao je Contour S 3.4 kom je zamenio visokotonac i stavio Esotar 2, a nakon toga je pazario Confidence C2 Platinum - jos 2018. godine.

Zakaci ti lepo link na konkretnu diskusiju sa tog "stranog foruma" - to bar nije problem ;) 

Ili stavi screenshot.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...