sondek Posted August 21, 2022 Report Share Posted August 21, 2022 Previse pametovanja i stavljanja svoje struke u prvi plan. Jasno je da neke stvari ne mogu da se strucnim jezikom objasne i nisu logicne, a jasno da se "cuju". Kao sto je jasno i da neko kome nije struka upotrebi ponekad ponekad pogresan strucan izraz u zelji da to objasni objektivistima pa naleti na banderu . Na zvuk utice kvalitet i vrsta izolacije. To je za ovaj forum dosta. Cemu trosenje 10 postova na medjusobno prepucavanje. Mslm i ako neko ko je strucan zna sta je neko pogresio i zbog cega je moglo doci do razlike u zvuku mogao je to u jednoj recenici. Ovako trla baba lan da joj prodje kišni dan...umesto da se iskoristi za slusanje muzike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan_cvetkovic Posted August 21, 2022 Report Share Posted August 21, 2022 I opet možemo da polemišemo o tome da li se matematički može objasniti i izmeriti ono što svako od nas zaista i čuje? Da li subjektivni doživljaj zvuka može da se kvantifikuje? Ja sam na odmoru, i u pauzi brčkanja i sunčanja na predivnoj grčkoj obali, rekoh da okinem par postova, pošto je muzika daleko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondek Posted August 21, 2022 Report Share Posted August 21, 2022 Meni pade temperatura, mogu lampe lakse da se slusaju, pa da malo cujemo sta kroz monokristalne zice brzinom svetlosti pa i brze dolazi do zvucnjaka, medjutim sa 100% vlaznosti esl panel muku muci. Ne mož' ugoditi ...samo da jos neki zemljotres ne natera gramofon u preskakanje. Sve u svemu najbolje se brckati uz muziku sa terase i to obavezno na hrvatskom primorju 😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
somilenko Posted August 21, 2022 Report Share Posted August 21, 2022 Takođe, postavlja se pitanje šta mi zaista i čujemo a šta umišljamo da čujemo, istina je negde između. Često mi se desi da ništa ne diram a da mi sistem nekad zvuči odlično a nekad i ne toliko, sada bi neko (a i ja ranije) rekao prljava struja ili ko zna šta, a u zadnje vreme sve više mislim da je moje raspoloženje i moje psihičko stanje kada sednem da slušam muziku, to je mnogo veća varijabla nego sve ostalo zajedno... Sve su to ćorava posla, uživajte u muzici i bavite se stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo. "Izvod iz govora Izbor za Miss Sremske Rače" Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan_cvetkovic Posted August 21, 2022 Report Share Posted August 21, 2022 2 minuta ranije, sondek said: Sve u svemu najbolje se brckati uz muziku sa terase i to obavezno na hrvatskom primorju 😆 Ja ozbiljno razmišljao, ali čuh da će svi koji budu išli u CRO na info u BIA, pa rekoh da idem u prijateljsku NATO Grčku na odmor.😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesone Posted August 21, 2022 Report Share Posted August 21, 2022 Sad ce bata Ljuba gumicu..... 9 minuta ranije, sondek said: Meni pade temperatura, mogu lampe lakse da se slusaju, pa da malo cujemo sta kroz monokristalne zice brzinom I koliko pala temp? Kod mene celih 0,5 st C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted August 21, 2022 Report Share Posted August 21, 2022 39 minuta ranije, somilenko said: Takođe, postavlja se pitanje šta mi zaista i čujemo a šta umišljamo da čujem Поставља се питање: А чему ова тема служи? И наравно поздрав за Рачу, ал' Крагујевачку, Шумадија је је то! 🍻 Link to comment Share on other sites More sharing options...
somilenko Posted August 21, 2022 Report Share Posted August 21, 2022 39 minuta ranije, giZ_Mo said: Поставља се питање: А чему ова тема служи? Istina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TurboMaximus Posted August 21, 2022 Report Share Posted August 21, 2022 U pozadini svakog fizičkog događaja je interakcija. Električne, elektromagnetne i sve klasične fizičke pojave samo su kumulativna slika nebrojenih kvantnih mikrointerakcija. Kvantna interakcija menja fizičko stanje oba aktera, samim tim i povezana svojstva, u ovom slučaju elektromagnetna ili električna. Ralzičiti učesnici, različita promena. Da bi bilo jasnije - svaki fizički odziv izolatora na fizički (npr. elektromagnetni) događaj u provodniku praćen je promenom fizičkog statusa provodnika. Ne treba zaboraviti ni mehaničku interakciju provodnik/izolator. Identičan opšti princip, druga putanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexx Posted August 21, 2022 Report Share Posted August 21, 2022 Droga krokodil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija Posted August 21, 2022 Report Share Posted August 21, 2022 Uticaj gama zracenja na pubertet slonova... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TurboMaximus Posted August 21, 2022 Report Share Posted August 21, 2022 Momci, oprezno, sad ste u fizičkoj realnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ab Posted August 21, 2022 Report Share Posted August 21, 2022 чак ни ко и шта о чему Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now