Jump to content


Jeftin DAC?


dragec

Recommended Posts

Pozdrav! Treba mi DAC, jeftiniji, tipa do 150 EUR. Optika samo iz TV-a u pojacalo, dakle obrada zvuka za Youtube i HBO GO, serije, filmovi itd. Trenutno koristim Fiio D3, iskreno za te pare radi super ali bih uzeo nesto malo bolje. Dvoumim se izmedju Topping D10s i FX-Audio SQ5. Imate li jos neki predlog i sta je bolje od ovda dva?

Link to comment
Share on other sites

FX-Audio je čisto kineski, taj što na oglasu lupa "kanadski" a video sam da neko kod nas to uporno piše... Nemam pojma odakle je izvukao.

Inače OK uređaji sasvim.

Moja preporuka ide za SMSL Sanskrit 10th MKII... Imaš ga za 130€... Za te novce mu se stvarno nema šta zameriti. Meni je čak legao nešto lepše od Topping E30 jer je muzikalniji.

[mention=30057]ab[/mention]

Ako se dobro sećam, E30 smo beše kod mene slušali. Nemoj da budeš toliko strog prema njemu... Išao je posle M2Tech kockica i Schiit Multibita... Bio je pripremljen teren da razočara. Kad se poredi sa drugim uređajima tu do 200€, sasvim je OK. Malo suvlji ali ima i kvaliteta, verovatno najviše detalja i vazduha ima od svih DACića te cene.





Link to comment
Share on other sites

Управу си али ипак Schiit м.је појам музикалности за њега. Вероватно се мени није свидео, што не значи да ће се неком другом можда баш свиди.

Link to comment
Share on other sites

Ok, prelomio sam, poslusacu kolegu Aibo, kupicu SMSL za 130 evra pa javljam utiske. Pogledao sam par review-a na brzinu, koliko vidim za te novce mu nista ne zameraju. Mislim da ce biti predbar za ono sto meni treba. Citava prica se svodi na to da sam prodao Yamahu RN602 network risiver koji je imao dac u sebi i vratio pojacalo AX596, cd 560 i tjuner (srecom nisam prodao taj komplet). To mi zvuci duplo bolje od risivera, tako da mi sad fali samo malo bolji dac. Hvala svima na savetima!

20210826_181711.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...