garson Posted July 16, 2021 Report Share Posted July 16, 2021 Forum u zadnjih par nedelja ima neki problem definitivno. Ja ne mogu da posaljem poruku, kad protisnim Posalji odgovor, stoji Saving... Ugasio sam adblocker, i opet isto. Iz incognito prozora radi. Chrome i Firefox, isti problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thecoki Posted July 17, 2021 Report Share Posted July 17, 2021 Cenzura!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sten Posted July 17, 2021 Report Share Posted July 17, 2021 18 sati ranije, Delija said: Probaj drugi browser. Sta pokusavas da post-ujes? Samo tekst ili i neki link? Kvotani tekst. Kao sad ovo. Ajde da vidimo hoće li proći. Btw. browser neću mijenjati, jer sam ga nedavno mijenjao zbog nekih drugih stvari i nemam volje sad još neki drugi tražiti samo zbog ovoga. EDIT: Evo, prošlo. Hajde sad ti znaj zašto nekad hoće a nekad neće. Zapravo, piše na onom screenshotu, pa ako administracija ima neku sugestiju, rado ću poslušati. Ali nije to da jednom probam i neće. Nego probam po 4-5 puta poslati, i uvijek to isto. Kao da kod kvotanja nešto smeta. nemam pojma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljuba Posted July 19, 2021 Report Share Posted July 19, 2021 On 17.7.2021. at 18:18, Sten said: Kvotani tekst. Kao sad ovo. Ajde da vidimo hoće li proći. Btw. browser neću mijenjati, jer sam ga nedavno mijenjao zbog nekih drugih stvari i nemam volje sad još neki drugi tražiti samo zbog ovoga. EDIT: Evo, prošlo. Hajde sad ti znaj zašto nekad hoće a nekad neće. Zapravo, piše na onom screenshotu, pa ako administracija ima neku sugestiju, rado ću poslušati. Ali nije to da jednom probam i neće. Nego probam po 4-5 puta poslati, i uvijek to isto. Kao da kod kvotanja nešto smeta. nemam pojma. Teško da mi nešto tu možemo da sredimo. Ljudi rade update softvera i mi samo kliknemo dugme. Evo uradio sam quote... Sa mobilnog i sve radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aibo Posted July 26, 2021 Report Share Posted July 26, 2021 Tek sad videh temu i lepo me nasmeja. Dobio sam i sam par prigovora za seksizam na YT (jer sam pravio analogiju između zvuka i izgleda devojaka). Te SJW pacijente najviše boli kad ih potpuno ignorišeš. Inače, zanimljiva statistika sa mog kanala po polu i godinama. Baš su našli hobi na koji će da udare. 🙂 pan модул Link to comment Share on other sites More sharing options...
Father Posted July 26, 2021 Report Share Posted July 26, 2021 28 minuta ranije, Aibo said: Dobio sam i sam par prigovora za seksizam na YT (jer sam pravio analogiju između zvuka i izgleda devojaka). Pa gde to poveza. Nadam se da nije imalo veze sa "grandioznošću" "fluidnošću" ili ne daj bože "transparetnošću" ... Samo guraj napred sa kanalom, ti to radiš izvanredno i vrlo posvećeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aibo Posted July 26, 2021 Report Share Posted July 26, 2021 44 minuta ranije, Father said: Pa gde to poveza. Nadam se da nije imalo veze sa "grandioznošću" "fluidnošću" ili ne daj bože "transparetnošću" ... Taman posla. Bilo je o različitom zvuku pojačalaca za sluške gde je svako dobro na drugačiji način. Tranzistorsko je detaljno, utegnuto, brzo, energično, ali malo "presno" što se tonaliteta tiče... Lampaško je manje definisano ali mekše i zaobljeno baš gde treba, ne žulja i ne štrči... Propraćeno crtežima sa strane i zaključkom da su oba vrlo privlačna na svoj način i samo treba birati šta ti više prija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Father Posted July 26, 2021 Report Share Posted July 26, 2021 Ahahaha, znači nema šanse da se izvučeš. Slika govori više od reči. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now