Jump to content


Slusalice do 100e


Joza

Recommended Posts

Zdravo! Zelim da nabavim sto kvalitetnije slusalice koje ne bi bile preko 100e. Samo mi treba nesto na cemu cu moci da cujem sto cistiji zvuk, ali da budu closed-back tipa.

Okej mi je i da budu bluetooth, ali sam cula da tako zvuk gubi na kvalitetu; ali opet pretpostavljam da to nije nesto mnogo primetno ako vec ne mogu da nabavim neke prejake slusalice.. Zbunjena sam i znacila bi mi neka preporuka, ne zelim vise da slusam nekvalitetan zvuk a ljudi oko mene mi jedino preporucuju JBL (sto ne verujem da je najbolja opcija)

Link to comment
Share on other sites

 Ja sam kupio sinu Sennheiser HD400S. Nekih 8500 RSD, zicane sluske, skroz korektne, closed back. Nisu preterano teske za pokretanje, uglavnom rade sa Alesis NitroMash bubnjeva i nemaju problem. Probao i sa racunara i sa pojacala sa slusalice - pojacalo pomaze, ali je OK i ovako.

 Dace neko jos neku preporuku u tom rangu cena...

Link to comment
Share on other sites

Mogu da preporucim za dosta manje novca bas dobre slusalice

 

https://www.player.rs/studio/studijske-slusalice/focusrite-hp-60mk3-studio-headphones--factory-pack-

Inace veoma udobne, studijskog zvuka, odlicne za muziku, filmove i sve sto pozelite.. Proizvodjac takodje jedan od boljih.

Ima do 100e svasta nesto.. Ali otprilike ove i recimo Superlux HD 681 (samo one nisu totalno zatvorene i malo su neudobinije od focusrite-a) su recimo best-buy. Jer ove sto su da kazem skuplje ne nude nista bolje od ovih srednjih

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Grado SR80x su otvorenog tipa i mislim da su nešto preko 100 eur.

Ja imam SR80e model pre aktualnog SR80x i iz ličnog iskustva mogu da kažem da vrede i više nego što koštaju.Dizanj nije klasičan, ali zato sviraju za 10. Bas bi mogao biti malo izraženiji.

Takođe imam i Superlux HD681evo . One su više nego duplo jeftinije od Grado modela i daju nešto "tamniji" ton. Ali i za njih mogu da kažem da imaju odličan odnos cena/kvalitet. Ja sam jako zadovoljan. Ovaj model je poluotvoren i dosta zvuka "curi " kroz njih.

Nemam iskustva sa  ozbiljnijim ''zatvorenim'' closed-back slučalicama, ali  ova dva otvorena modela mogu preporučim pošto ih slušam više godina.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...