Jump to content


USB A/B za dac


milan-hk

Recommended Posts

imam oehlbach USB A/B kabel od 5m ali zbog novonastale situacije i razmestaja mi je kratak. da li neko zna gde bi mogao da kupim taj kabel za dac od 10m? ili da kupim samo usb kabel sa usb a muski i usb a zenski pa da ga nastavim. da li je pametno nastavljati tako kabel i koliko bi moglo uticati na kvalitet

Link to comment
Share on other sites

mrka kapa...  kad spojim sve na ekstender prepozna dac na kompu ali i ne daje nikakav zvuk. a kad spojim na laptop isto napise sta je spojeno kad ukljucim usb i to je to ni u opcijama nemam mogucnost da izaberem dac, a kad spojim direktno na kabem na laptop odma radi odma se prepaci na dac i sve radi. mozda nije raspored zica dobar na  mreznom kabelu.

ja sam stavio standardan mrezni kabel. 

da li gresim? :D

Link to comment
Share on other sites

bio u schrack-u uzeo kabl i konektore cat6 stp. sve spojim, nista. napravim crossover opet nista. probam kabl na tester dobro je napravljen. e sad verujem da je do extenrera. nasao sam  upustsvo i pise da je on 1.1 i da uredjaji koji su usb2.0 moraju biti kompatibilni sa 1.1 inace nece raditi. tako da mislim da je to problem. jbg 

Link to comment
Share on other sites

Verujem da je to problem, na linku koji sam ti poslao pogrešno je navedeno da su podržani i USB 2.0 uređaji, dok se na sajtu proizvođača pominje samo USB 1.1. Ja sam isti ovakav ekstender koristio za neki stomatološki uređaj i to radi i dan-danas besprekorno, mada ne bih smeo da stavim ruku u vatru da taj uređaj uopšte ima USB 2.0 s obzirom na godinu proizvodnje. Šta da ti kažem osim izvini, nemam običaj da preporučujem bilo kome nešto što nisam koristio ili barem probao, pa predlažem da pokušaš da im vratiš ekstender s obzirom da je specifikacija proizvoda pogrešna ili u najmanju ruku neprecizna.

Link to comment
Share on other sites

ma ne krivim ja nikog. i da sam ovako nasao isti procitao bi na sajtu isto. poslao sam im mail. pa se nadam da ce mo zameniti za neki drugi extender koji je 2.0.  vidim da imaju neki  USB 2.0 aktivni produzni kabl. videcemo sta ce odgovoriti. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...