Jump to content


Slanje ploča u inostranstvo


Koumbare

Recommended Posts

i meni zvuči suludo ali kad vidim koliko imaju aktivne naloge na discogsu i da prodaju očigledno neka fora postoji. Nisu svi otvorili firme ili udruženja ili našli nekoga sa firmom da šalje za njih. Naročito jer je od starta samo BG carina pravila problem, ne znam da li se tu nešto promenilo.

Link to comment
Share on other sites

Naravno da ce naci nacin neko ko se sa time bavi. Od Novog Sada je granica na 50km, sigurno da postoji nacin da se zivot u ovom kavezu od drzave namagarci. Deru nas sa ekstra shippingom, nasi sa carinom na isti. Ovo je vec totalni idiotizam da te troskovi oko hebene ploče kostaju vise nego ploca. Daj da se vec jedno nekako organizujemo. U prirodi je coveka da se bori za sebe, a ne sa svakim sranj.m miri. Zato i imamo svi pola zivota pod nekim idiotom diktatorom.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Evo malo da osvezimo temu sada kada je u toku najzesci strajk u posti. Tako im i treba kada vracaju posiljke umesto da ih pustaju i da posta tu ostvari dobar profit kojim bi mogla da namiri radnike. Mozda ce im sada doci iz dupeta u glavu da izmene protokol i da ne podnose carini na pregled posiljke koje napustaju zemlju, kao sto je u drugim uredjenim drzavama, u suprotnom, jos dugo dugo ce poste iz okolnih drzava ubirati profit od posiljaoca iz Srbije a srpska posta propadati i tresti se od strajkova.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...