Jump to content


Koliko poznajete audifila zenskog pola?


Sir_John

Recommended Posts

  • Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Kada smo već kod žena, znam mnoge koje imaju razumijevanja za ovaj hobi, neznam niti jednu audiofila ili koju zanima sluÅ¡anje glazbe na takav naÄin a ne usput,.....i da ako netko nezna ovaj gramafon je žena konstrurala (neda mi se kopati kak se zove)

post-2921-128510548385_thumb.jpg

post-2921-128510548396_thumb.jpg

post-2921-128510548385_thumb.jpg

post-2921-128510548396_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Pa evo ti jednog ženskog tri posta iznad... :lol:

Mislio sam konkretno na bluejeans-a i njegovo pitanje. Inače da - tema je manje-više "večna", bar dok je žena u muzici. Ne možeš sa njima, ne možeš bez njih :-):crno-na-belo:-) ...

Link to comment
Share on other sites

Mene ovo potseca na ono pitanje "Koja je razlika izmedju zenske inzenjera elektronike i morskog praseta?"

Nema razlike. I morsko prase nit je morsko, nit je prase.

Brutalno, siroma, brutalno...

Dozvolio bih sebi da se ne složim jer sam u firmi okružen diplomiranim elektroinženjerima oba pola i slobodno mogu reći da je mrtva trka po pitanju znanja i stručnosti.

Link to comment
Share on other sites

Andrija, do sada nisam sreo niti jednu zenu koja se bavi HiFijom. Ali vjerujem da ih ima samo u mnogo manjem broju nego muskih. U svakom slucaju, mislim da ne borave 24/7 vremena po raznim forumima da bi znali sta je dobro. One koriste usi umjesto interneta i mnogo su skromnije i razumnije :lol:

Link to comment
Share on other sites

Naravno da ih ima. Ja sam o svojim iskustvima pisao na ovoj temi jos u februaru, ali prosle godine, pa okreni prvu stranicu teme.

Inace, tema k'o tema je interesantna, cisto sa socioloske i psiholoske strane, a vec ionako ima dosta rasprava o razlikama i slicnostima izmedju zena i muskaraca na drugim poljima. Da razlike postoje, tu se slazem, ali svakako uz postovanje potpune ravnopravnosti medju polovima.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Hmmmmm.

Ovako.

Kao deÄak poseÄivao sam trgovinu el. materijala gde me znala poslužit i prodavaÄica vrsna elektrotehniÄarka od koje sam upijao svaku reÄ. U osmom osnovne saznao sam da mi je profesorica iz glazbenog audiofilka. Sećem se, uvek je govorila: Ovaj deÄko mutira ali ima sluha. Na izletu, priÄala nam o HiFi-ju kojeg je njezin supug uvozio izvana. U srednjoj Å¡koli iz struke, dve profesorice audifilke...

U vojsci leÄen u bolnici, morao glumit da slabije Äujem samo da bi doÅ¡ao u kontakt sa leÄnicom audiofilkom.

Za vreme studiranja, putovanja, daljnjih poslovanja, u mojem srcu urezalo se još mnogo prekrasnih žena audiofila mojih dragih uspomena koje me prate celi život. :facehearts

Znam da će ova moja sažeta priÄa mnogima izgledat skoro neverovatno ali ona je eto, samo moja sažeta životna kronologija deÄaka koji nije dio svaÄijeg susedstva, jedne samozatajne individue, kojoj baÅ¡ i nije lako priÄat o sebi.

Nadam se, da ću u neku ruku, biti shvaćen.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...