Jump to content


Pojačalo za KEF R700


maxa78

Recommended Posts

Sinergija između japanskih pojačala i ''british'' zvučnika je pod upitnikom. Od slučaja do slučaja, uparivanje je dalo različite rezultate. Ostrvljani su poznati minimalisti i konzervativci. KEF bi vjerovatno dao najbolje rezultate sa nekim britanskim pojačalom , ali ako si ipak za japansku verziju probaj ROTEL RA-02 recimo...

Link to comment
Share on other sites

On 12.1.2021. at 13:14, Delija said:

Izgleda da pisem na mandarinskom kineskom :)

Pitam te da li si probao jacu Yamaha-u od te tvoje? Ima ih dosta iznad u hijerarhiji - osetno boljih. DAC u A-S801 je i tako sasvim prosecan i za ne mnogo para mozes da pazaris bolji eksterni.

Iz više razloga, za sada mora da bude jedna kutija.

Cinimi se da Denon nema konkurenciju :)

Link to comment
Share on other sites

7 minuta ranije, patason said:

svasta sam probao sa kefom R-700 i nista nije tako dobro radilo kao Denon PMA-2500.....a uz to je i sve u jednoj kutiji.

Potvrdjujem fantasticnu sinergiju...ali moram da dodam da je za nijansu bolje zvucalo sa Denon PMA A110.

Konkretno: činela je bila svilenkastija i blago pomerena u levo gde joj je i mesto

Link to comment
Share on other sites

 Ja cu probati da budem civilizovan: Vise puta smo na ovom forumu svi ponavljali, kao papagaju, da se HiFi ipak kupuje svojim usima. Sad kad covek kaze ne svidja mu se Hegel i Naim, svi besne... Aman, zaman. Njegove usi. Ako njemu radi lepo, sto da se nervira.

 Denon PMA-2500 nije krs, deluje da je napravljeno kako valja, kupuje novo u prodavnici. Ima li neko nesto konkretno protiv, koje cuo to pojacalo? Kapiram da su svi u fazonu "meni je Hegel bolji", ali ajde da budemo civilizovani? Covek je pitao za razlog zasto ne bi uzeo Denon koji mu se svidja, odgovori su "nisam cuo Denon, ali Hegel mi se svidja".

 Ne kazem da je Denon los, slazem se da su Naim i Hegel nesto sto sam cuo i sto mi se dopada, ali nemam nijedan argument da covek ne kupi Denon, ako ga je vec cuo i dopada mu se. Ajde da ovo bude forum? Civilizovan?

Link to comment
Share on other sites

@nkrgovic

Prvo, ne vidim da je iko bio necivilizovan. Mozda se nekoliko kolega malo zezalo, ali je sve u granicama pristojnosti.

Ono što smatram da je mnogo bitnije, jeste smisao pojedinih tema. Iz aviona se vidi da je čovek već odlučio koje pojačalo da kupi, što je apsolutno legitimno...i treba da kupi to pojačalo, jer se vidi da mu se zaista sviđa!!! Jedino je nejasno zašto uopšte pita šta da kupi kada je već odlučio. Čak je napisao nešto u smislu ja sam odlučio a vi me ubedite da ga na kupim. Jbt. pa nije valjda ovo ''Ana forum'' sa ''Draga Saveta'' fazonima sa naglaskom na ''popularnu psihologiju''.

Sve smo ovo videli već hiljadu puta na forumu...na kraju po pravilu čovek ili ne kupi ništa ili kupi ono što je već bio odlučio da kupi ili čak ni ne javi šta je uradio.

 

Link to comment
Share on other sites

Pitam ko sta ima da predloži, jer valjda i jeste poenta foruma da neko da neki savet, nisam ja ni najpametniji ni najiskusniji pa da znam sve.  Od toga sto sam cuo, Denon js bio najbolji, ali sam ss nadao da je neko slušao R700 sa nekim drugim pojacalom, pa da prenese iskustva.

Cudi me da niko nije predlozio Moon 240 ni Parasound int.

Problem je sto zivim u Nisu i nemam gde da cujem ni Pionir od 100e, a da secam zvucnike do BG i da slušam u nekim prostorijama koje nemaju veze sa mojom i nema nekog smisla.

Link to comment
Share on other sites

26 minuta ranije, nkrgovic said:

@Aleksandar75 Ja se trudim da, kad mogu, upozorim kad krene na vreme, a ne da cekam da neko krene da psuje pa onda da lupamo packe. Ako ti se ne svidja da neko prati forum i proba da smiri strasti pre nego sto se nesto desi, probaj da se zalis... nekome. "Jbt. nije ovo Ana forum"

 

Evo izvinjavam se svim članovima foruma zbog upotrebe skraćenice ''jbt.'', a posebno se izvinjavam moderatoru nkrgovicu.

Ujedno koristim priliku da se zahvalim moderatoru nkrgovicu što mi je ukazao da je neprimereno za jedan ovakav forum da se koristi jedna tako nepristojna skraćenica.

Sada (nakon pojašnjenja) shvatam da je post moderatora zapravo bio preventivnog karaktera, pa mu se zahvaljujem što je na vreme sprečio da nastupe nesagledive posledice. Takav pristup treba podrzati.

Obaćavam da ću se ubuduće truditi da izbegavam upotrebu ovako nepristojnih reči.

Stidim se.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...