Jump to content


Увреде на форуму


Solderer

Recommended Posts

Неко рече да је адмиистрација форума неактивна када су проблеми на форуму присутни. То није тачно, итекако су недавно били активни да од увреда бране аутора тзв. најбоље ручице на свету. Потенцијални оглашивач. А један пост са увредама упућеним мени, који сам и пријавио, стоји и даље у теми. Како да то разумем?

Љубо и Крго се вероватно  слажу са том увредом или сматрају чак да то и није увреда. Ја сам ту назван говедом, а то је једна племенита домаћа животиња. Не зам шта би се десило да неко, не дај боже, назове Љуба и Крга магарцима. Јер и то је једна племенита и симпатична животиња. Шала на страну, ово је јавни форум једног регистрованог часописа и администрација мора да буде ригорозна када су увреде у питању. А она то ради селективно. И толерише политику а форуму. Ружић Славољуб је на овом форуму назван неорадикалским ђубретом без икаквих последица по оног који вређа. То можда политички прија неком у администрацији, али је потпуно неприхватљиво.

Link to comment
Share on other sites

  • Solderer changed the title to Увреде на форуму
1 sat ranije, Solderer said:

Ружић Славољуб је на овом форуму назван неорадикалским ђубретом без икаквих последица по оног који вређа. То можда политички прија неком у администрацији, али је потпуно неприхватљиво.

Ružić Slavoljub je pridev "neoradikalsko đubre" dobio na osnovu onoga što je pisao. Branio je aktuelnu vlast ničim izazvan, (njemu se niko tada nije obraćao, niti ga je vređao) i "popio" atribut, a onda je, koliko se sećam, ušao u klinč sa Ljubom i bilo je ćao-zdravo.

Upravo zbog ovoga treba lične političke afinitete i animozitete ostaviti za neko drugo mesto.

Link to comment
Share on other sites

2 sati ranije, ab said:

Има и неколико примера када је онај кога су увредили кажњен.

Opet čačkaš AB e?!? Ti si jedini vređao i to tako prostački da me je sramota da postavim. Tako da bolje nemoj.

 

Ono praviš se nevin ko francuska sobarica. Msm.........

Link to comment
Share on other sites

  • Ljuba locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...