Jump to content


CoyoteKG


CoyoteKG

Recommended Posts

Čestitam na novitetima. Za svaki slučaj proveri kako stoje stvari kad se malo odvoje od zida i zaokrenu ka slušaocu. Basa će biti više sa debljim tepihom, i sve ukupno zvuk će biti čistiji i boje kontrolisan. Previše refleksija u sobi istakne srednje i visoke, zamulja i pomeša sve, a bas se pogubi skroz.

Link to comment
Share on other sites

Ma debeo kabl,čačkalica radi posao sjajno :D Isprobaj onaj konektor sto si dobio za amp,mislim da je rastojanje tako da se on isto moze korititi,barem je kod sbl, ibl i linn close to wall zvucnika bio slucaj.On je upravo zbog zvucnika i osmisljen da se moze zvucnik primaci na 5cm i da kabl lepo pada pod 90 stepeni dole.

Moze mali toe in(da se zakrive zvucnici,do 20%.To zavisi koliko su razdvojeni.Ja sam moje pomerao i u prostor i isprobavao bas svasta.Najbolje mesto je po meni mesto kad tek pocinje da nestaje bass-a.Zavisi dosta i od ampa,mislim da mu je SN i vise nego sto su planirali sa njim, pa mozda odmicanje od zida bas bude uspesna operacija,do 20-30cm mislim.U svakom slucaju pozicioniranje se radi cm po cm,kao i zakrivljavanje,tu vec mm po mm.Da ne obeshrabrujem meni je sad trebalo vise od godinu dana za taj posao.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...