Jump to content


CoyoteKG


CoyoteKG

Recommended Posts

To bi mogao da bude odlican match i za amp i za sobu.Vec sam to u PP napisao,al ajd i ovde.Ja sam imao sbl i znam kako se.lako udesi bass sa kompresijom i tim aistemom koji moze blizu zida.Mslm uvek moze da se odmakne i napravi zvuk sa cistim basem ako proradi soba previse.Ovi su pobudljiviji i vrlo laki za voznju tako da ce SN bukvalno da se igra sa njima...mslm to je nagadjanje na osnovu specs i iskustva sa drugim zvucnikom tog tipa,malo sam procitao na brzinu danas par iskustava na netu.Nisam imao priliku cuti ih.Pa i ovde savet ko i svugde drugo je poneti amp.To je inace bilo namenjeno da ih i mali 30w ampovi pogone,amp je svakako dobar za njih.

Link to comment
Share on other sites

Sem dodavanje tepiha, ja bi predložio da se i izvuku zvučnici tako da stoje malkice ispred ravni police. Ujedno bi ih nakrivio malo prema sebi, tako da kad sedneš u sredini da jedva vidiš unutrašnju stranu zvučnika. Tako upravno postavljeni zvučnici u odnosu na zadnjih zid je loše rešenje. Možda je ovo već neko predložio, pa se unapred izvinjavam.

Naravno ovo su predlozi gde 99% posto konzjumera ne može da ispoštuje iz raznih razloga, ponajviše estetskih, ali su akustički ispravni.

Kupovina audio uredjaja me podseća na kupovinu dobrih kola i onda se stave loše gume i vozi se po seoskom putu. Žali bože potrošenih para.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...