Jump to content


Schiit modi 3 ili Topping e30??


Narog

Recommended Posts

Pozdrav uzeo sam iz Kine Toppinga d50s .Modi 3 sam zaobišao u USA je 99 dolara, U Velikoj Britaniji 135 eura i poštarina oko 150 funti, Eura.Poštarina je previše... Zato sam ovo direktno sa Alli express za oko 200 EU.Nema poštarina novi model, srednje kategorije prema gore.Čitao sam recenzije i ocjene.To je best buy, uloženog i dobivenog.Jako sam zadovoljan svaka preporuka, otprilike kao da sam kupio novu audio komponente.Spojio sam na Yamaha network playera i kao preamp na Harmana,i kombinaciji sa Marantz pojačalom .Dobio sam puno zvuka,basa , srednje i visoke, komplet stereo slika se raširila i dobila na dubini.Sve čisto jasno,bez muljanj..Baš uživam, Radio Paradiso, USB flac, spojio sam cd player koaksijalni ulaz,Tv optički,lap Top USB preko Jd music ili Foobar playera puštam muziku ili direktno sa ex hdd.Nisam pretplatnik neke Stream platforme...Ovo mi je za sada dosta.U budućnosti Tidal ili Qubuz...Svaka preporuka Toppinga, apsolutno vrijedi svakog uloženog centa.Ostalo se mogu poigrati sa smještajem zvučnika u sobi,ili kablovima...Ima vremena.


Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Pa kombinacija ponekad stavim Harman Kardon 3490 ,a promjenim Marantz pm 66 se .Sada sam povezao i Yamaha player, sa ovim Toppingom sam sve povezano sada isprobavam,imam neki starinski B&O tuner za slušanje radija fm,A ovaj network player dab,usb..Uglavnom skupio sam toga s godinama,pa nešto prodajem, zamjena... Uglavnom se vrtim u krug, nikad napraviti skok na više nivoa.Hifi je skup hobi i sport, većina normalnih ljudi je u besparici.Najslabija mi je karika zvučnici,Jamo s606 to ti je neki entry level od Jama koji ti od 2005 u Klipsch vlasništvu.a su im zvučnici zadnja rupa na svirali.Tako da baš su više za Home theatar,a najviše slušam cd player Yamaha i jednog starog Sonya sam oživio. Imam kabele Chord clerway pa nešto kemijam.. Zanimaju me Jbl LS,se, Infinity cappa, reference..Ali to mi je malo van budgeta,... Jednoga dana sada uživam u onom što imam .Nije toliko loše ,a može i bolje...
.

Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

18 sati ranije, Narog said:

uzeo sam iz Kine Toppinga d50s

Odličan izbor. To je zvuči sjajno i preko bluetooth veze reče mi ortak koji ga je nabavio pre par meseci, veoma je zadovoljan. Isto je hteo E30, ali sam ga odgovorio, ovo je bolje u svakom pogledu kako po kvalitetu mehaničke izrade tako i zvučno, a ima i bluetooth pete generacije. Pošto ne dolazi sa napajanjem, tu sad ima raznih mogućnosti za unapređenje.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 3 weeks later...

Kupio sam preko KP sajta.

Testirao sam USB konekciju (384/32), Coax (192/24) i optiku (96/24), USB mi zvuči najbolje, coax odličan, optika je služila samo za testiranje. Daljinac OK, retko ga i koristim, eventualno da promenim source. Samo da napomenem da mi je u pocetku coax zvučao najbolje, USB-u je trebalo par dana da se usvira.

Od svega sam se najviše oduševio podrškom za ASIO (treba da se instaliraju poslednji drajveru), to čini mi se radi bolje nego SB X-Fi Titanium kartica koju imam, perfektno. Nakacio sam kjlavijature preko USB-a, delay preko ASIO drajvera je samo 2ms, neverovatno.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...