sondek Posted September 11, 2020 Report Share Posted September 11, 2020 Baj dvej imas i na telefonu ako je android Radio garden program sa svim stanicama ove planete bez krčanja i sl.Ipak smo u 21.veku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihailo77 Posted September 11, 2020 Author Report Share Posted September 11, 2020 Hvala na savjetima opet mi ništa nije jasno razmisliću o kupovini nečeg boljeg jer sa ovim kolko vidim nema neke vajde Pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NShappy Posted September 14, 2020 Report Share Posted September 14, 2020 On 11.9.2020. at 11:52, Mihailo77 said: Hvala na savjetima opet mi ništa nije jasno Kupiš polovni tablet ili Android telefon. Povežeš na mini-liniju 3.5->RCA audio kabelom. Instališeš TuneIN ili Live365 aplikaciju (ili neku sličnu, ima ih mnogo). Kroz neku od tih aplikacija, imaš gotovo sve radio stanice što nešto emituju u svetu. Kvalitet je bolji od low level tjunera postavljenog među brda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
duka Posted October 2, 2020 Report Share Posted October 2, 2020 On 11.9.2020. at 9:15, sondek said: Baj dvej imas i na telefonu ako je android Radio garden program sa svim stanicama ove planete bez krčanja i sl.Ipak smo u 21.veku Nema Studio B! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesone Posted October 2, 2020 Report Share Posted October 2, 2020 Studio B je davno pre nekih 30 godina bio zanimljiv. Dok je brka vodio. S. Konjovic. Bila su jos dvojica, Jankovic i Modli. Moje misljenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondek Posted October 2, 2020 Report Share Posted October 2, 2020 Sve je to danas Goebels radio,samo nostalgija ostala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesone Posted October 2, 2020 Report Share Posted October 2, 2020 Da, da. Diskomer Studija B. I Vasa brojka 202. Hit nedelje. Neprevazidjene radio emisije. Nije dzabe Jura Stublic jesenas, u hali na sajmistu NS pevao, " kada bih bio studio B" A pored mene piva , raznih proizvodjaca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Operater Posted October 15, 2020 Report Share Posted October 15, 2020 Radio Beograd i dalje ima dobre emisije! da se vratim na temuNAD 7225 PE, fina sprava, dugoce raditi, lepo hvatati stanice. Veliko je pitanje gde je kuća, ako je u nekoj od kotlina iznad Podgorice (u kotlini Morace, ne znam kako je na Radovče prijem...), velike su varijacije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts