Jump to content


Koji strimer do 1500 evra


boskos

Recommended Posts

On 7/30/2020 at 4:24 PM, džonibigud said:

Molim te da nikada ne stavljaš ako možeš naim i nad u istu rečenicu. To nije niti će ikada biti za poređenje. naim je krajnje ozbiljna firma a nad za 5000 čega god je budalaština. 

Ako se, međutim, u istoj rečenici nađu NAD i Peter Lyngdorf (što je slučaj kod M33), onda Naim može biti u krajnje ozbiljnom problemu.

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Zvukoljub said:

Naim može biti u krajnje ozbiljnom problemu.

Kada je BP pomenut u kontekstu Kii3 mnogi "znalci" na forumu su sipali drvlje i kamenje na te zvučnike. Ne kažem da je to ista ekipa što se oglašava u vezi Nada.

NAD za 5000 je nonsens kao i ProJect elektronika za 2000, 3000...Za tu sumu novca mogu se kupiti baš dobre komponente i drugih proizvođača ne mora naim.

Mislim da ne treba da se sekiraš za probleme u naim kompaniji. Ide njima odlično:)

Link to comment
Share on other sites

 Ova logika nalaze da ce Naim uvek da pravi super komponente i da NAD nikad nece napraviti nijednu, pa samim tim, Naim za 5000 ima smisla, ali NAD za 5000 ili ProJect za 5000 nikad nece imati smisla.

 Nijedno od ovoga nije tacno.

 Ne postoji nijedan razlog zasto NAD ne moze da napravi vrhunski uredjaj, koji, na danasljem trzistu, vredi taj novac. Trenutno NAD M10 radi losije, po iskustvu korisnika, nego Naim Uniti Atom. To ne znaci da NAD sutra nece da napravi M10 v2 i napravi bolji uredjaj, za iste pare. Ili Pro-Ject, kad smo kod toga.

 Moze ProJect sutra da nadje nekog finog elektronicara, da napravi besno Fet-based pojacalo, sa bias-om u A klasi, vrhunskikm napajanje i pojede npr. Pass Labs za dorucak - i sve to da prodaje za 6000 EUR.... Nije verovatno da ce to da uradi, ali mu niko ne brani niti ga nesto posebno ne sprecava....

 Zelim reci: Kupuje se svojim usima i svojim novcem. Ne treba imati predrasude. Ako kupujete novo, u radnji, ne kupujte na osnovu testova i misljenja macke u dzaku - nego slusajte i odlucite sami.

moja 0.02 EUR

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...