Jump to content


Linn Majik 2100 (snagaš) na prodaju


NL.

Recommended Posts

Star 5 godina, u mom posedu od 2018., kupio sam ga od prvog vlasnika u Engleskoj. Korišćen je, ali je jako dobro očuvan, bez tragova korišćenja.

U pitanju je dvokanalni power amp A-B klase (Linn ih zove Chakra pojačala, a tehnologija je patentirana http://small.linncdn.com/product-catalogue/documents/Linn_Majik_Power_Amplifier_Product_Information.pdf ), iz serije Majik, snage 2x100w. Ima RCA phono ulaze i izlaze. Može da pogoni i najzahtevnije zvučnike, jer je neograničeno stabilan za bilo koje zvučničko opterećenje (ovo je zvanični podatak naveden u uputstvu za korišćenje). Dok radi uopšte se ne greje, kućište ostaje hladno, jer je zapravo celo kućište hladnjak. Made in Scotland.

Može da se koristi samostalno, ili u paru sa Majik DSM-om, za tzv. bi-amping zvučnika koji imaju dva para terminala. Tada snagaš pogoni bas, a pojačalo iz Majik DSM-a pogoni srednje/visokotonce. Tako sam ga ja koristio, jer se bi-ampingom dobija poboljšanje u kontroli i dubini basa, a bas dobija i jači “punch”.

https://www.linn.co.uk/speakers-and-amps/power-amps/majik
 

Pojačalo je izuzetno sifisticirano i neutralno, nema izobličenja ni prilikom glasnog slušanja, pravi zvuk “sa ostrva”.
 

Evo detaljnog korisničkog uputstva:
 

https://docs.linn.co.uk/wiki/index.php/Manuals_-_Majik_Chakra_amplifier_(C2100,_C3100,_C4200,_C5100,_C6100)


Uz njega idu kompletna ambalaža i papiri, originalni napojni kabal, kao i jedan par Linn Black RCA interkonekt kablova za povezivanje sa pretpojačalom - sve je na broju, kao kada je bilo novo.

Šaljem slike uskoro, mada ima dosta slika koje sam objavio na Hi-Files forumu, u rubrici Fan Klubovi / Linn & Naim republika:

https://www.hi-files.com/forum/index.php?/topic/12123-linn-naim-republika/page/120/

 

Kontakt preko PP.

Cena 700 EUR

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...