Jump to content


Linn Majik DSM/3 na prodaju


NL.

Recommended Posts

Star 2 godine, u garanciji još 3 godine, do 2023., kupljen nov u Nemačkoj, posedujem originalni račun. Korišćen je, ali je kao nov, nema ni jednu jedinu tačkicu, bez ikakvih tragova korišćenja. 

U pitanju je all-in-one streamer/preamp/power amp poslednje generacije, tj.aktuelni model. Potrebno je samo da se uključi u struju, na računarsku mrežu i da se na njega priključe zvučnici. Ima ugrađeno 2x90w pojačalo, MM phonostage i sve moguće vrste ulaza i izlaza (osim XLR balansiranih), ima i Apple AirPlay. Može da pogoni i najzahtevnije zvučnike, jer je neograničeno stabilan za bilo koje zvučničko opterećenje. Made in Scotland.

https://www.linn.co.uk/sources/network-music-players/majik

Ima ugrađeni DSP (digitalni procesor zvuka), tzv. Space optimisation, koji je jako koristan i mnogo doprinosi poboljšanju kvalitetu zvuka u bas području. Detaljno se konfiguriše preko računara, unose se dimenzije sobe u kojoj se sluša, položaj zvučnika, položaj mesta za slušanje itd. Ima svoj daljinski, ali i odličnu aplikaciju za Android, iPhone, PC i Mac. Ima native podršku za Tidal, Deezer, Quboz itd. Ima ugrađen TuneIn internet radio, preko kojeg je moguće slušanje svih mogućih internet radio stanica direktno sa uređaja. Maksimalna rezolucija fajlova koje može da obradi je 192kHz/24bita.

Evo  detaljnog korisničkog uputstva:

https://docs.linn.co.uk/wiki/index.php/Majik_DSM

Svira izuzetno sifisticirano i prijatno, pravi zvuk “sa ostrva”, Pošto je Linn firma koja je poznata po gramofonima, ugrađeni MM phonostage je odličan i gramofon preko njega svira jako lepo.

Uz njega idu kompletna ambalaža i papiri.

Šaljem slike uskoro, mada ima dosta slika koje sam objavio na Hi-Files forumu, u rubrici Fan Klubovi / Linn & Naim republika:

https://www.hi-files.com/forum/index.php?/topic/12123-linn-naim-republika/page/119/

Kontakt preko PP.


Cena 2.500 EUR

Edited by NL.
dodatne informacije
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...