Jump to content


HI FI i korona virus


Lucky Strike

Recommended Posts

Nikako da se dogovorimo. El napravljen ili ne postoji?:huh:
 

Ima akademika i naučnika i za jedno i za drugo. Ne znam da l' pratite kako Donald T. polako menja priču. Ovo sada je mnogo razložnije. Valjda nije mogo odmah da dobaci........... ono trebalo mu vremena.

Link to comment
Share on other sites

Vidi, nisu baš sa fejzbuka al su naši, što bi se reklo nisu mrski zapadnjaci koji prave hifi i sto čudesa. E pa ovi naši (i oni koji su bili učesnici tj faktori oko "variole vere") svi tvrde da se iz aviona vidi da je prirodan! Tj postoje osobine po kojima prepoznaju dal je napravljen. Svi pominju slepe miševe kao jednu od karika. Uh ybm ti, a ja išo u te kineske restorane po belom svetu.:D
E sad dal je ubego il nije, saznaćete vi mlađi.

Link to comment
Share on other sites

3 sati ranije, NShappy said:

A Đoković je baš relavantan da proceni da li je, kako i koliko određena vakcina testirana?

Не браним га конкретно али колико сам прочитао постоји предлог (захтев) да се сви тенисери вакцинишу пре наставка сезоне, имају и мото без вакцине нема тениса. Такође, планирају наставак сезоне у року од пар месеци чак и мање.

У том периоду направити успешно ефикасну вакцину без икаквих нежељених дејстава је теоретски могуће али практично не знам ко би прихватио да буде тестер.

Link to comment
Share on other sites

Poenta je u tome da pojedinci propagiraju obaveznost vakcine koja još uvek ne postoji, što je još jedan nonsens u nizu. I da je sutra izmisle, postoje protokoli za ispitivanje bezbednosti vakcine (nisam strucnjak ali sam pitao one koji jesu).

U mojoj struci bi se reklo da raspravljaju o budućim neizvesnim okolnostima.

Po toj logici ja predlažem opštu i obaveznu vakcinaciju protiv HIV-a, smatrajući da u sveopštem svetskom trendu da hebe lud zbunjenog treba prioritetno sprečiti širenje side.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...