Jump to content


HI FI i korona virus


Lucky Strike

Recommended Posts

Nađoh lepo pojačalo u Rumuniji da kupim. Razmišljam na sve načine da odem do Temišvara i koliko sam upoznat trenutno je 0 opcija. Hoce čovek da me sačeka 2 nedelje otprilike što je ništa. Smorio sam se jer najverovatnije nema ništa od toga. Ne znam da li neko ima nekog u Rumuniji pa da nekako rezervisem to. Baš bzvz.

Link to comment
Share on other sites

Ma ne mora da se iko bavi forumskim temama, ok mora, ali besomučno kačenje slika koje više niko ni na fejzbuk ne kači je stvarno bzvz.Da ne pominjem da su sve pošalice na nivou deteta od 14 godina koji među drugarima menja sličice.Usput, koliko sam shvatio, ovo je tema na kojoj bi se na jednom mestu sakupljale BITNE informacije o Covid-19, a ne za lepljenje postera koje su svi videli sto puta.

Link to comment
Share on other sites

Ne možete me isprovocirati jedino sam gospodinu Ljubi dužan da odgovorim na postavljena pitanja jer je on vlasnik sajta i ako sam ugrozio sajt njemu sam dužan izvinjenje jer mi to nije bila namera već da se u ovim teškim vremenima  malo opustimo i nasmejemo glupostima koje su vezane za virus ( ne potcenjujući ni značaj virusa kao ni mere koje su preduzete ) ko je to razumeo nasmejao se a ko nije to je njegova lična stvar.

Audiofil sam preko 40 godina što znači da sam vrlo blizu rizične grupe ali volim da se nasmejem i ne volim ni sa kim da se ubedjujem jer svako ima svoj izbor tako da poštujem vaš izbor da vam se ne dopada to što kačim zato nemojte ni da gledate.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...