Jump to content


HI FI i korona virus


Lucky Strike

Recommended Posts

Imao sam jednu veliku kolicinu casopisa u biblioteci koja je zauzela dosta prostora,od zabavnika i decjih kniga pa do hifi.Resim da to sve izpoklanjam na vise mesta jer je bolje da to nekog usreci nego da meni skupla prasinu i godinama se ne cita.Medju njima i 30-tak hifilesa.Spakujem da to posaljem jednom forumasu i uhvate me neki zmarci.Pita zena ,pa nije ti valjda zao? Ja joj kazem,nije mi zao nego sam mogao da to da par dana ispregledam procitam nesto ponovo ili eventualno ponesto skeniram...

Kad,evo ti za par dana Ljube.Big thanks Ljubo !

Cheers :cheers

Link to comment
Share on other sites

Uh..kako sam bio srecan kad sam to nasao na first pressu na discogs pre par godina.I to za 5 dolara..plus 15 postarina :roll: imao sam nase,nemacko i taj USA first press ..ubija koliko je bolji US first press.Nebi ga dao ni za nov Mobile fidelity

Link to comment
Share on other sites

1 sat ranije, Oknarb said:

Ova je naše izdanje, starija od nekih članova i mnogo puta slušana . 

Jako lose je to nase izdanje.Jedan od albuma koji po svakom pitanju zasluzuje neko bolje izdanje.Prvenstveno zbog muzike,ali i zbog vrhunske produkcije.Inace i ja sam bar 20g slusao domacicu,sad sam vec sve njihove albume sakupio na stranim izdanjima.

Link to comment
Share on other sites

25 minuta ranije, AlexBgd said:

Samo da podsetim sve ljubitelje pozorišta da od večeras mogu da gledaju sve predstave Narodnog pozorišta online. Večeras, sjajna "Bela kafa" 

 

Izgleda da se neko dete dočepalo kamere...:huh:

Link to comment
Share on other sites

54 minuta ranije, AlexBgd said:

Samo da podsetim sve ljubitelje pozorišta da od večeras mogu da gledaju sve predstave Narodnog pozorišta online. Večeras, sjajna "Bela kafa" 

 

Lepo od njih. Ali, pokušavao sam i ranije da gledam video zapise pozorišnih predstava. I ne ide mi... :(

edit: Aha, da, vidim da ne ide ni drugima.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Dobar dan, sapatnici! 

Dok razmisljam sta cu sa obecanih 100 evra koje cemo po svemu sudeci (malo)sutra da dobijemo, razmisljam sta jos da radim pored uobicajenih aktivnosti. 

Elem, malo lemljenja, popravki i slicno ne bi bilo na odmet. E, sad... Treba mi mala pomoc, (nemojte da ste stipse), pa predlozite sta bi moglo da se uzme u kit varijanti da se sklapa, da je dostupno, nije skupo (desetina od onih nevidljivih 100 evra), interesantno i upotrebljivo. 
Isto tako, ako neko sa podrucja Zemuna ili Novog Beograda ima nesto u kit-u, ili nesto od pokvarenih cd plejera, tjunera, risivera i sl., a da planira da baci, neka ponudi. Uslov je, naravno, da ne moram bas da pored lemiice koristim i 3D stampac ili epoxy lepak da sastavim kršinu. Znaci, samo popravke elektronike. 

Eto, ne znam sta bih jos dodao, osim... da sam gledao oglase za neispravne uredjaje na KP. Sunce ti poljubim, ovde se vise isplati kupiti u prodavnici novo sa garancijom, nego izlupano i pokvareno bez garancije. Sta se to desilo sa ljudima??? Kako mozes za cd koji ne radi da trazis 20 evra?!?! Kod Safeta mozes da kupis perfektan CD za te pare.

Corona je nista, mi aktivno radimo na samounistenju zaglupljenoscu. 
 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...