Jump to content


TCL TV


Margioni

Recommended Posts

Planirao sam da kupim TV ovog proizvođača, konkretno TCL55EP660, 55" Smart Android, 4K Ultra HD. Ne znam zašto, ali mi se učinilo da bi to mogla da bude dobra kupovina za 500€. Ima li neko iskustva sa ovim brendom? Ili je, ipak bolje uzeti LG 55UM7100, pa čak, Hisense H55B7500? Svi, pomenuti televizori daju petogodišnju garanciju. 

Svako iskustvo, preporuka, bi dobro došla. Unapred hvala

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meni je pre 10-ak dana crkao philips pus6501 i gledao sam tcl modele.Kod nas je ponuda jadna i ovaj model koji si naveo nije nista posebno,cak sta vise ispod proseka.LG 7100 je trnutno na rasprodaji ali i on nije srecna kupovina.Uzeo sam 43 inca 7600 i prezadovoljan sam za sada.U odnosu na hvaljeni philips 2 stepenice iznad.Slika je bolja,zvuk mnoooooooooogo bolji.Moj savet je da sacuvas jos malo para pa uzmi ovaj model.

Link to comment
Share on other sites

Ne mogu da se otrgnem utisku da ti se pokvario model TV iz 2016. godine, a nisi jedini koji ima takva iskustva sa Philips LED televizorima. Već neko vreme pokušavam da svoju, 7 godina staru Samsung plazmu zamenim, valjda, po default-u, za njihove LED modele, ali se ne usuđujem zbog dvogodišnje garancije koju daje Samsung. U suštini, to mi pravi najveći problem, i zbog svega toga mi se izbor suzio na proizvođače, kao što su TCL, Hisence ili LG, koji daju 5 godina na svoje proizvode. Videćemo, u svakom slučaju hvala za iskustvo i na preporuci.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...