Jump to content


Naim Prefix K MC preamp


sondek

Recommended Posts

Gamofonsko predpojacalo za ugradnju u gramofon iz naslova.K verzija je namenjena low output glavama prema karakteristikama Linn glava izlaznog napona 0,1-0,2mV.Naravno i glasnijim.Sa Ortofonkama do 0,5 odlicno zvuci.Imam originalnu ambalazu,konektor je 5 pol Cardas mini din za Linn,Sme,Jelco,ali imam i konektore za Naim Aro,i Cardas za Regu.Ako nemate dosta mesta u gramofonu moze se staviti i ispod gramofona.Eliminacija gramofonskog kabla kroz koji ide najtisi signal od 0,1-0,5mV je cilj ovakvog resenja i verujte da ima itekako smisla.Linn Sondek vec ima predvidjeno mesto za prefix.

Potrebno vam je neko od naim napajanja flat,hi ili super Cap ili izlaz iz naim ampa sa napajanjem.

Cena 350eura

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Jos malo strpljenja za domaci teren,pre nego oglasim u inostranstvu,gde ovakve igracke brzo odu.Popust od 10% za forumase za ovaj Mc delikates. 

Da ne uplicemo relativno skupa napajanja u igru,ovo je fantasticna kombinacija za vlasnike Supernaita koji imaju ulaz za Phono sa napajanjem za fono sekcije tako da se za zaista male pare dobija fantastican MC phono preamp.

Za ostale mogu da ponudim i naim hicap kojim bi se prefix napajao.Uz din to Rca kabl to lako ide i na opremu van naim sveta.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
×
×
  • Create New...