Jump to content


Pomoć oko odabira komponenti


Zestra

Recommended Posts

Pozdrav ljudi, treba mi pomoć oko odabira komponenti, do sada nisam imao resiver pa je za mene sve ovo novo. Išao bih na 5.1 sistem koji bih kasnije nadogradio sa još 2 zvučnika.

Našao sam ova 2 resivera na oglasima 

https://m.kupujemprodajem.com/Audio/Risiveri-Surround/OnkyoTX-NR656-7-2-Channel-Network-A-V-Receiver-uvoz-CH--76346939-oglas.htm

   https://m.kupujemprodajem.com/Audio/Risiveri-Surround/Onkyo-TX-NR747-7-2-Channel-Network-A-V-Receiver--83846630-oglas.htm

Zanima me vase mišljenje o ovim resiverima ili preporuka za neki drugi, kao i preporuka za zvučnike koje upariti. Ja sam bacio oko na jbl arena 5.1 ali ne znam da li bi to bila dobra kombinacija. Mada vidim da i Jamo ima dobrih kompleta. 

Link to comment
Share on other sites

Bez daljinskog upravljaca ti ne vredi Onkyo. Veoma malo funkcija mozes kontrolisati bez njega, takoreci nista. Ono sto treba da se zna, Onkyo ne trpi pregrevanja i konektovanje kad je ukljucen u struju iako je na stand-by rezimu. HDMI ploca strada veoma lako i veoma cesto a trosak za zamenu nikako nije mali. Mozda je bolje da pratis akcije po domacim prodavnicama i da za slicne novce kupis nov risiver sa dve godine garancije.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...