Jump to content


denon avr-2106 i canton karat 300


Dobrivoje

Recommended Posts

Dobrodošao.

Važno je da si zadovoljan. Od mene iskren savet ti je da se maniš čačkanja mečke. Naravno da će neko reći da ima boljih pojačala i šta ćeš onda da radiš? Da se prevrćeš noću u znoju i mozgaš šta drugo da kupiš.

Skupljaj muziku, slušaj je. Idi na žive nastupe, što neposrednije ako je moguće, bliže ne ozvučenim instrumentima i upijaj njihovu boju, dinamiku, zvučne pojave koje ih okružuju, pa ćeš polako sticati i slušna iskustva da sam ukapiraš da li si prevazišao postojeći sistem ili si i dalje zadovoljan.

Važno je da svakom uređaju daš vremena da se pokaže i da ustanoviš da li ste meč. Lako je kupiti novo, ali nije uvek svaka kupovina pogodak, pa se zato spremi za dugo putovanje. :)

Srećan put... :thumbsup2:listen

Link to comment
Share on other sites

Nemam direktna iskustva sa tim avr-om, samo sam želeo da te poštedim neizdrža koji znatiželja može da stvori čoveku. Mislio sam da hifi početak ima slađi ukus, a ono što sutra donosi :rolleyes: niko ne može da zna ...

Samo groovaj i uživaj. 

Link to comment
Share on other sites

35 minuta ranije, Dobrivoje said:

Da,to je taj,samo nemam daljinski.Hvala na savetu,otklonio si mi svaku sumnju.Ne diram ništa i uživam.Pozz.:hdphones

Istražuj muziku, pravce, izvođače... Istražuj i zvuk, malo idi u posete drugima sa nekom omiljenom muzikom pa ćeš već vremenom stvoriti najrealniju sliku da li si zadovoljan svojim sistemom. Neko iskusniji bi mogao da ti navede nekakve nedostatke, kada bi poslušao tvoj sistem, ali bi ti u ovom momentu ti komentari delovali manje jasni o čemu taj priča. Zato i kažem sticanje iskustava uz uživanje u muzici. Uvek negde nešto škripne ili zaječi tako da nam poremeti ekvilibrijum, pa kada se nakupi kufer anegdota, onda se krene u novu kupovinu, ali sa ušima koje su neznatno ili znatno podigle lestvicu. Znači ... Take it easy Amigo and very slowely. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...