Ljuba Posted December 25, 2006 Report Posted December 25, 2006 Šaljem nekoliko fotografija od subote gde smo Willi Studer, Nemanja Stupar i ja posetili Dayens. Zamalo da krene i Zvukoljub sa nama, ali ništa Evo fotki, a Willi je obećao da će napisati propratni tekst
Ljuba Posted December 25, 2006 Author Report Posted December 25, 2006 Evo i jednog autoportreta. Sa leva na desno - Dejan Dobrin, Ljuba Miodragović, Nemanja Stupar i Willi Studer
mx Posted December 25, 2006 Report Posted December 25, 2006 Jel mi se cini ili na trecoj slici fali par srafova? Hvala na fotkama, ali ne napisaste nista o zvuku. (nisam u prilici da odem do Sabca). Poz
anubisgrau Posted December 25, 2006 Report Posted December 25, 2006 sta dayens koristi kao izvor zvuka na svojim prezentacijama i sta je ona mala naprava na polici ispod philips CDP-a koja ima pot i selektor?
Sladjan Posted December 25, 2006 Report Posted December 25, 2006 Menuetto http://www.hificafe.net/testovi/dayens_ ... ntamp.htm#
Auratus Posted December 25, 2006 Report Posted December 25, 2006 Ja lepo kazem nisu to ribice , ko razume shvatice.
Ljuba Posted December 25, 2006 Author Report Posted December 25, 2006 @denis @anubis Izvor zvuka je modifikovani Denon. Tu je i jedan modifikovani Sony "sedmica" koji je Nemanji zapao za oko. @mx Ocigledno ne stizemo da nista napisemo. Bice... obecavamo.
Guest Posted December 26, 2006 Report Posted December 26, 2006 Cime ste to toliko zauzeti? Sto ste ustvari isli u Sabac? Ocekivao sam bar nesto o tome kako se ona cudesa cuju. Cisto da bi izbegli da se broje vijci na drajverima. Dobrin je to sigurno namerno uradio. Pilot javi se. Ovo postaje strasno dosadno.
rrapaic Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 Mlava... Pa nije moguce da je ekipa isla zarad SVOG gusta (uzivanja)?! A na forum(ase) totalno zaboravila - kojeg li bezdusnog bezobrazluka ... Druze, pa nije Sabac na kraj sveta, valjda mozes da skoknes do tamo. Procitaj sta pise na jednoj od gornjih slika - "Verujte samo svojim usima". Prema tome, da li bi ti dozvolio sebi luksuz da vrednujes kutije na osnovu TUDJEG (koliko god merodavnog) misljenja? Rajko
crni Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 Cime ste to toliko zauzeti? Sto ste ustvari isli u Sabac? Ocekivao sam bar nesto o tome kako se ona cudesa cuju. Cisto da bi izbegli da se broje vijci na drajverima. Dobrin je to sigurno namerno uradio. Pilot javi se. Ovo postaje strasno dosadno.
ibsh Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 Ako su ove kutije tolko para kolko sam naÄuo, bolje Å¡tedeti za stan
Ljuba Posted January 4, 2007 Author Report Posted January 4, 2007 Auratus, nadam se da si dobio dozvolu da podelis tu informaciju sa nama
Auratus Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Kako mislis dozvolu? Zivimo u slobodnoj zemlji (valjda). P.S. Hocete li pisati taj izvestaj, jedva cekam da cujem vase utiske posto nazalost nisam mogao da ostanem sa vama do kraja testa da cujem na licu mesta.
Ljuba Posted January 4, 2007 Author Report Posted January 4, 2007 Cekaj, ti si onaj momak sto pusi cigaru i sa bradicom?
Auratus Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Cekaj, ti si onaj momak sto pusi cigaru i sa bradicom?
Guest Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 rrapaic Skoknuo sam naravno do Å apca (nije preko sveta, postaje vrlo ozbiljan centar pravog audia). Naravno da ne donosim sud pre nego sto cujem sprave. Ali volim da procitam komentare ljudi koji se time bave vise nego ja i koji sigurno o celoj priÄi znaju mnogo viÅ¡e. Kakva je onda svrha Äasopisa koje kupujemo? Gomile ureÄ‘aja smo upoznali preko njih a da ih nismo Äuli. I stvorili neko virtualno miÅ¡ljenje o njima. Nažalost G3 mogu samo da sluÅ¡am kod Dejana. Ono Å¡to ja trenutno mogu je daleko ispod ovoga (premium monitor) ali meni potpuno zadovoljavajuće. Zato sam i napisao sve ono. Ja sam ÄuoG3 i joÅ¡ uvek oÄekujem miÅ¡ljenje profesionalaca. POZDRAV.
Ljuba Posted January 4, 2007 Author Report Posted January 4, 2007 Ljubo, covek te je nesto pitao. Znam da me je pitao i o Grande Trio mogu da kazem sve najbolje. Ali toliko sam zauzet u ovoj godini i sve moram da otaljam do 15. januara jer morao da radimo sledeci broj.
Auratus Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Koliko se secam napisao si da ce Willi da napise propratni txt, sto ne bi bilo lose posto mi se cini da je on najbolje (najvise se udubio) slusao od vas trojice. Bar sam ja imao takav utisak.
Petar Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 Molim nekog, ako je upoznat koliko kosta Grande trio (ne znam jesam li dobro napisao, ali zna se o kojim zvucnicima govorim) da to podeli sa nama na forumu. Ako je to nezgodno za pisanje neka mi posalje na privatnu poruku. Hvala
Petar Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 E, cao Mlavo, Nisam do sada citao sve poruke (samo one sa dela za samogradnju), pa sam tek sad video da me zoves da vam ulepsam dan. Znaci nisam ja svima na forumu trn u oku. Sto se nisi javio kad sam trazio podrku (protiv raznih robota na forumu - lazni nalozi koje koriste da bi nekog diskreditovali - recimo mene, pa toboz ne svidjam se ljudima na forumu, oni nemaju nista protiv mene nego to imaju nihovi visestruki nalozi (kad se predtave ko neko drugi). Zato je trebalo da se jave svi stvarni ljudi na forumu da vidimo koliko je onih kojima i nisam trn u oku, a ne ovako, napadne me gomila virtuelnih likova. Mogu samo da ti kazem bildujem, spremam se.... Citam ove njihove novine i ne mogu da ne primetim nesto sto mi je odvratno, recimo pisu o Dayens_u i stalno se provaljuju sa nekim neumesnim salama i stalno spominju rec "radionica". Moram odmah reci da mi Dayens i Dejan Dobrin i nisu prirasli srcu, ali kad neko umesto da kaze finis zvucnika je odlican on kaze recimo nesto kao: "Spojevi su uradjeni vrlo pedantno i precizno i nicim ne odaju utisak jeftinosti i niskog nivoa zavrsne obrade.....". Ja bih napisao to bez dobacivanja: " i nicim ne odaju utisak jeftinosti i niskog nivoa zavrsne obrade", zato sto se tako insistira da bi oni trebali biti losi, a eto nisu. Meni se ovakav pristup ne svidja, jer stalno insistira da je to mala radionica, samogradnja.... E takva mala radionica moze da napravi vrhunske zvucnike, nema veze jeste li vi samograditelj, dobar proizvod je dobar, los je los pa neka ga je napravila najpoznatija ogromna firma na svetu. Tako da dodju oni do toga sta je to, ali uz mnogo nepotrebnih reci koje zamagljuju stvari i ponizavaju, bar meni tako izgleda. Dobio sam odgovor koliko kostaju Grande Trio, privatnom porukom. Dejan je sigurno pre nego sto ih je uradio istrazivao trziste i opipavao njegov puls, e vidite braco, znaci ima ljudi spremnih da kupe takav proizvod. Pozdrav, Petar
DejanM Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 ne razumem zasto ne objavite cenu tih kutija ? Zasto je to tajna ? Zar je sramota ako je nesto skupo ? Zar je sramota ako je nesto dobro ? U cemu je problem .... ??
ozzy Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 Ni meni nije jasno otkud tolika tajnovitost?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.