Jump to content


Bookshelf ili floorstander + pojačalo (sa integrisanim dakom) + dak


Mosi

Recommended Posts

Imam svoje "iskustvo" što se tiče kupovine tehnike, mada je hifi malo iracionalna kategorija. Kad sam se dvoumio između skuplje i jeftinije stvari, ako uzmem skuplju nisam se pokajao. Npr, ako kupim skuplje kablove zadovoljni sam i više ih cijenim. Ne moraš trčati, najbolje da probaš recimo "paklenu pomorandžu", jeftina alternativa dok ne kupiš neke "napucane". Ja recimo jurim Nac A5...

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Oduševljen sam kako zvuče kutije (za prvi sistem, pošto je trenutni Onkyo starudija za prvu pomoć), razmišljam sledećih par meseci, korak po korak da skupim neki dinar za drugo pojačalo, iako je izvor zvuka u skladu sa kutijama presudan za zvuk=lična tvrdnja). Prvo što mi pada na pamet su: Exposure 2010s2d, Arcam sa10, Creek Evolution 50A, Rega Brio, Rega Elex-1, Rotel a12. Rekao bih ovako subjektivno bez iskustva da su sve ovo odlični uređaji.

Link to comment
Share on other sites

Hvala, Naim nait s5i (600e+) ima jače cene u odnosu na creek evo 50a (450 eur), kada sagledam finansijsku stranu. Iz drugog ugla gledano, koliko sam primetio po forumu tu i tamo, ne sumnjam u naimovu superiornu elektroniku iako ne znam ništa o njoj nažalost. Estetski, Exposure 2010 s2d i Creek evo 50A su mi najprivlačniji. Pojačala su pretražena preko hifisharka.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 1 month later...
  • 5 months later...
  • 5 weeks later...

Čuo sam se sa momkom iz RO i već ovih mesec dana koliko je prošlo od kako smo se prvi put čuli, molim da mi sačuva Creek za 350 evropejaca. 10 dana staro pojačalo, rekao mi je da mu stiže Luxman pa zato prodaje. Elem, zbog  zatvorenih granica korone itd. i njegov budući Luxman je na čekanju pa može da mi izađe u susret i rezerviše. Čekam da se sve otvori i da idem, u stanju sam i da budem u izolaciji samo da smislim kako je najlakše otići. Malo je komplikovano trenutno pa mislim  turistička tura busom ili da sačekam još malo i pođem sa nekim autom kad popuste sa graničnim prelazima. Nisam pametan. Već mesec dana sam u iščekivanju. Totalno ludilo.

2 hours ago, perodeformero said:

Varikina odlično skida sve nečistoće.:lol:

U mašinu da ga metnem. :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...