Jump to content

Dayens Grande Trio prezentacija

Chakija

Recommended Posts

Posted

Igrom slucaja sam bio u kontaktu sa D.D. i dobio informaciju iz prve ruke,pa ako nekog interesuje... :

"Postovani,

Nazalost, ovogodisnji Audio Show je otkazan. Otkazivanjem Audio Show-a, najvise gube firme koje su locirane van Beograda (kao sto je nasa firma), jer uzevsi u obzir da mi nemamo Audio Salon u Beogradu, jedina prilika da se sa nasim radom i nasim proizvodima upozna veci broj ljubitelja dobrog zvuka je upravo otkazani Audio Show. A zelja nam je bila da vam predstavimo nekoliko novih proizvoda, a pogotovo proizvod na koga smo izuzetno ponosni: Grande Trio. Koristimo ovu priliku da vas obavestimo da ce se prezentacija Grande Trio odrzati u Sapcu u nasem poslovnom prostoru u periodu od 22 do 27 decembra 2006 i da vas pozovemo da nas posetite i poslusate zvuk ovih, po svemu, izuzetnih zvucnih kutija.

Sa Poštovanjem,

dipl.ing.elektronike Dejan Dobrin"

post-1631-128510477642_thumb.jpg

post-1631-128510477642_thumb.jpg

Posted

Slusao sam ih dok jos nisu bili kompletno zavrseni: skretnica je visila spolja, nije bilo stavljeno pravo ozicenje, bez konektora, bez ovog zbilja dobrog finisha ....

Inace, svaka kutija je teska oko 90 kg; svaki driver ima svoju odvojenu komoru; unutra je pravljen slicno kao i Grande Piccolo; WBT konektori + srebrno ozicenje (Dejan ima neku svoju semu gde nabavlja/pravi ovu srebrnu zicu); Scan Speak driveri .... Cena jos nije bila definisana kada smo pricali zadnji put o tome.

Ovo je ozbiljan pokusaj da se napravi zvucnik koji bi mogao da svira u sasvim visokoj ligi. Ako ste u mogucnosti, mislim da bi vredelo da skoknete do Sapca ...

Pozdrav

Dejan

Posted

Hehe, informacija iz prve ruke,a dobilo nas je bar 300 poziv :P

Ali kad bi ljudi znali koja je cena verovatno bi odustali u startu...

To je nesto zaista nedostizno po ceni, pogotovo za mene, jer onda se dovodi u pitanje i ostatak sistema, pa bi ceo sistem onda kostao XYZQW EUR... :wink::lol:

U svakom slucaju, treba to cudo cuti :P

Posted

301 je dobilo mailove ali nas svega 10-ak ih je culo do danas. Ja moram da se pohvalim da sam bio 3.-4. osoba koja ih je cula tj prvi ili drugi od non Dayens crew. :wink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...