Jump to content


Kakav oglas!?


Infidel

Recommended Posts

7 sati ranije, generalna_skupstina said:

Iako na prvi pogled ostar, na mestu  mi je komentar sasvim(osim gramaticko pravopisnih gesaka).Nista gore nego kad nekom prodas nesto ispravno,a on to neadekvatno koristi pa crkne.Imao sam takvo iskustvo sa jednim AR zvučnicima.Radili 10-15g,sacuvani kao da su novi i neko ih prkaci na amp koji nije u stanju da ih pogoni zbog impedanse i sprzi dva visokotonca i srednjetonac.Tako da je Tosa vise nego u pravu,i na kraju krajeva sa dobrom namerom sto nece svakom ni da proda.

Link to comment
Share on other sites

Razumem ga u neku ruku.Nekim ljudima ,da budem prost,lakse uterati nego objasniti.Ima audiofila ''mnogo pametnih'' pa je vec verovatno naletao i tako mu se fitilj i skratio...Neko ce taj amp prikaciti na neke vintage četr-omce,proklipovaće i spržiti visokotonce i onda ce da mu plače na telefon.Btw sa losim ampom mnpgo lakse srediti zvucnike nego sa jacim i kvalitetnijim koji ima dovoljnu rezervu struje da radi bezbedno sa nizom impedansom.Pitajte to Sinisu Rankova ili bilo kog servisera zvucnika.  baj d vej zabole me za mentalnu stabilnost hifi prodavaca,da trosim svoje vreme na to.Napisao sam post samo da bi mozda neko iz njega skontao kako da ne shebe zvucnike u potencijalno slicnoj situaciji i da kad na uredjaju pise 8-16 ohm to nije naivno.Imao sam jednog takvog posetioca u kuci koji ocigledno ne zna za to pa je krenuo da se qrci i pojacava sa nekim jeftinim Arcamom i da nije bilo moje reakcije verovatno bi mi sprzio visokotonce

Link to comment
Share on other sites

Samo da kažem, ja sa Tošom imam jedno i to pozitivno iskustvo. Fino spustio cenu i čovek ne prećutkuje nedostatke i sl, ako ih ima a zna za njih ili ako je nešto rađeno. Sličan "problem" sa pojačalom sam i sam imao i odgovorio sam čoveka od kupovine, jer mi nije samo u interesu da prodam...

Послато са Nokia 7 plus помоћу Тапатока

Link to comment
Share on other sites

Opcija praćenja oglasa na KP ima smisla samo ako se oglas obnavlja (plaća). Svaki put kada sam nešto prodavao sam se pitao šta ima taj neko od toga što prati moj oglas. Ako treba da obnovim oglas, prvo moram da obrišem stari, što isključuje njegovo praćenje.

Jedino što nikada nisam došao u fazu da se derem na potencijalne kupce :lol:

Link to comment
Share on other sites

Ima smisla praćenje u mnogim situacijama. Npr. kada nešto hoću da kupim za par dana a ne želim ponovo da ga tražim. Ili kada više ljudi nudi sličan proizvod/uslugu pa nagomilam par oglasa da kasnije odaberem meni najpogodniji.

Apropo ove teme, imam jednog poznanika koji prodaje neke stvari i isto se tako iznervira kad mu neko zaprati oglas. Uvek se tripuje da to konkurencija prati njegove cene. :D Njemu sam isto ovo objašnjavao ali džaba. To što je neko malo nervozan ne znači da može da naređuje drugima (pa makar stvarno bila konkurencija) kako da koriste platformu. Sa druge strane, može da se ne oglašava na istoj...  papirno izdanje Halo Oglasa i tu ge neće niko pratiti. 

Link to comment
Share on other sites

Ja redovno koristim opciju praćenja. Pogotovo kada obavim trijažu nekoliko ponuđača. Obnavljanje oglasa doplatom, ne skida pratioce sa oglasa.

I moj oglas su neki pratili i dobijao sam obaveštenje, možda ih to nešto posebno razdražuje jer nije poruka zainteresovanog kupca, već kao kad riba gricka mamac, a ne upeca se. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...