Jump to content


AVR 370 -hitno


Anke

Recommended Posts

Da, ali opet ako bih se zadrzao na AV riseverima koji su generalno losija opcija za stereo koliko sam shvatio, da li bi imalo smisla Yamahu rx-v459 sa 85w/kanalu i bez opcija hdmi...zameniti za HK avr370 koji ima 125w/ch. HDMI ulaze i jos toga od noviteta. I to za 370 evra. Zvucnici su 80w. Odnosno zanima me da li cu ostrije cuti detalje u muzici sa jacim pojacalom?

Link to comment
Share on other sites

3 sati ranije, Anke said:

Da, ali opet ako bih se zadrzao na AV riseverima koji su generalno losija opcija za stereo koliko sam shvatio, da li bi imalo smisla Yamahu rx-v459 sa 85w/kanalu i bez opcija hdmi...zameniti za HK avr370 koji ima 125w/ch. HDMI ulaze i jos toga od noviteta. I to za 370 evra. Zvucnici su 80w. Odnosno zanima me da li cu ostrije cuti detalje u muzici sa jacim pojacalom?

Pa ne bas. Ne postoji korelacija izmedju jacine i detalja. U tvom konkretnom slucaju HK je kudikamo bolji risiver od te Yamahe.

Link to comment
Share on other sites

Pobeže mi ovaj HK, šta mislite o Onkyo TX-NR676E? 400 evra. Pretpostavljam isto?

 

 

16 hours ago, Delija said:

I to ne zato sto je HK mnogo dobar, vec zato sto su bazni modeli Yamaha-e prilicno losi. Iz te serije je RX-V659 daleko bolji od RX-459.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

AKo si zainteresovan, mozda bih ja prodao Marantz SR 5009. Marantz sam kupio bas zbog boljeg stereo zvuka od ostalih slicnih AV receivera. Star je 3 godine, kupljen u Srbiji. Jedini razlog eventulane prodaje je sto sam pre izvesnog vremena  pravio pretumbaciju u kuci pa je sada dnevna soba dosta vec pa bih mozda uzeo nesto jace.

Link to comment
Share on other sites

Ako imas malu sobu gde slusas muziku a zvucne kutije su do 8 inch bas, i ne treba ti WiFi na risiveru, ovo je ubedljivo najbolja ponuda. Zaista solidno radi, mozes ga povezivati preko bluetootha sa tabletima, telefonima etc. Ima mnostvo HDMI veza za povezivanje sa TV-om itd... I jos ga ti otpakujes i imas dve godine garancije... I punu servisnu podrsku. Treba li vise za ove novce? Ovo je generalna preporuka svim korisnicima koji nemaju preterane zahteve glede harmonika, sirine slike i ostalih hifi zanimacija...

 

Link to comment
Share on other sites

@Gox co. nisam razumeo šta preporučuješ? Zoraniusov predlog iznad? Neznam gledao sam pomenuti Onkyo koji je u Nemaackoj nov 300 evra! Pretpostavljam da Marantz jeste nesto bolji ali da li vredi 400 evra vise? Po specifikaciji su egal. Zoranisusov predlog sada vidim je slican Marantz doduse star 3 godine i izasao iz garancije... Najblizi sam novom Onkyo-u al opet... ne znam

Link to comment
Share on other sites

Savetovao sam te za Denon AVR'X540BT, verovatno je moderator obrisao link koji sam postavio prema prodavcu, zato ne vidiš o čemu sam pisao. Ja bih Onkyo izbrisao sa liste želja iako dobro svira. Imaju ogromnih problema sa HDMI pločama koje pucaju kao kokice. A ti dalje istražuj... 

PS: Nisam imao nameru da favorizujem nikog od prodavaca, jednostavno je dobra ponuda. Ionako je ponuda domaćih dilera hifi opreme poprilično jadna i osudjeni smo najčešće na najjeftinije modele jer smo siromašni. Na žalost.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...