Jump to content


Genius SW-HF 6000 5.1 Popravka


Taddy

Recommended Posts

  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ljudi hajmo dalje da vidimo sta i kako, odneo sam zvucnike lokalnom majstoru kog sam naso nekako i reko mi je da je "vec popravljao takve zvucnike, da vec ima Tda kolo i sve to" medjutim posle 4 dana culi smo se i reko mi je da je resio kratak spoj koji je bio problem zasto je puklo drugo tda kolo koje sam stavio ali ima problem ne moze da nabavi drugo tda kolo a njegovo koje negde ima ne moze da nadje... Tako da ako ne nadje do sutra dace mi ih da pokusam sam da nadjem tda kolo i da zamenim... Da li je moguce da je samo bio kratak spoj problem. Ili tu mozda postoji nesto vise? 

Link to comment
Share on other sites

6 sati ranije, Taddy said:

Da li je moguce da je samo bio kratak spoj problem. Ili tu mozda postoji nesto vise? 

A kako mi to da znamo? Kakav je to majstor kad tebi vraća nazad da dovršiš popravku, neozbiljno skroz, a usput će da ti naplati nedovršen posao. Nabavi kolo pa mu nosi nek završi posao.

Link to comment
Share on other sites

12 sati ranije, Nixie said:

Kakav je to majstor kad tebi vraća nazad da dovršiš popravku, neozbiljno skroz, a usput će da ti naplati nedovršen posao. 

Dobar :)

Skinuo čovek odgovornost sa sebe, kad je video da je neko popravljao pre njega :)

A ako ne uspeš da rešiš, biće servis preko vrednosti uređaja i to je to.

 

Link to comment
Share on other sites

Evo novosti u vezi sistema, stiglo je Ic kolo i majstor ga je zamenio, razlog zasto je puklo prethodno je taj da su kondenzatori bili losi, (jedan od ona dva velika) i sad vufer radi. Medjutim kad sam sve povezao otkrio sam novi problem centralni zvucnik i jedan satelit ne rade, bukvalno jedva se cuje zvuk na ta dva. Dok kad na satelite kad udari bas jak bass kao da se utisaju malkice. Da li je to znak da su losi kondenzatori na drugoj ploci za satelite (za koju sam majstoru reko da nema potrebe da proverava zato sto sam mislio da sve radi) ili da je jedno od tri ic kola za satelite riknulo? 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 5 months later...

Opet ja sa problemom , pre mesec ipo dana sam zamenio izlaz koji sam narucio na aliexpress, dugo trajalo stizanje zbog korone :D sada se pojavio taj problem da se nista vise ne cuje radi na displeju sve ali se ne cuje , pre kad ga upalim cujese bass, sada nista ni srednji zvucnik , ne znam koji sad problem ima , otvarao sam ga i ne vidim nikakva ostecenja , desilo se da par puta nestajala struja ali je radeo i sutra dan odjednom nece , sta bi moglo sada da bude , sta da proveravam , pisao sam na elitesecurity  ali nema odg.span модул

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...