Jump to content

Windows 10 kao OS za audio (ili HTPC) masinu (iskustva, problemi, predlozi itd.)

garson

Recommended Posts

Samo Windows, znam da nije najsrećnije rešenje, ali jednostavno mi samo to leži, tu se osećam dobro, ne strimujem, i dalje slušam cd kad ne slušam SACD sa PC

Ovako, Conanovu verziju Windows 11 Atomic, nakon 3 dana besomučnog tvikovanja i probanja sam doterao do prihvatljivog. Iso je 1.14 gb, na ssd instalacija je nekih 4.7gb. Nakon instalacije ima internih sredijavanja pomoću UWU5 (Ultimate Windows Tweaker 5),ali jako oprezno, zaneo sam se, pa sa brljao, mada mogu moj ISO sredjen, sa dodatih par programa koji se naravno mogu izbrisati da prosledim linkom kome treba, ako hoće neko da se zabavlja 🙂 

Windows 11 22H2 verzija je u pitanju, gola kao pustinja, nema LAN, samo osnovno. 

Zvuk je meni fantastičan, čak i više prija od tvikovanog Windows 10 1607. 

Sigurno može još da se sređuje, ali sam se umorio i moje znanje ne dobacuje na te visine 😊

Iskreno, sve što je moglo a poznato mi je, nekih 70% funkcija za koje znam čemu služe, ostalo koje ne znam nisam pipao, uglavnom ima dosta, ali mi nije problem da kasnije skeniram po sećanju šta sam uradio

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...