Jump to content


Rusija 2018 Svetsko prvenstvo


srdjan_cvetkovic

Recommended Posts

4 sati ranije, black coffe said:

Viš tu je problem ja mo ne brojim prste neg za koga brani dušom i tijelom ? !  Tam de se Zlegel ?  Aj  več je bedastu svi su naši sam kaj  bi vi da je sve vaše ? :) Molim bez uvrede !  ponjelo me ? , Aj uštekajte možđane , ako je kome kaj ostalo ? to su kreteni koji broje krvna zrnca konbinovajnoj deci i slične pizdarije . Ma banirajte  me il kaj hočete  ? Suba Ima izbor ? more se krsstit ili križat i niko ga ne pita ? , Koj ste mse ***** NAMERILI  kaj je nama lepo ? - PICOJALCI ? ,:) :)

 

 

Ma cista malogradjanstina, licna i intimna stvar.

Ali, akcenat nije bio na tri prsta nego na nacin kako se prekrstio, s'desna na levo kako se mi pravoslavci krstimo. Katolik to cini s'leva na desno. Iskren da budem, prste nisam brojao, cini se i da su skupljeni.

Konacno, nebitno sve to...covek casno i valjano brani boje svoje drzave i fantastican je i kao pojedinac i u timu koji su zasluzili finale. Fudbal je sport, a u svakom sportu uz malo srece i dobar dan moze da se osvoji i titula protiv stvarno odlicnih Francuza.

Link to comment
Share on other sites

10 sati ranije, Delija said:

A mi imamo poCetnike... :)

:);):D ipak još ima smisla za humor . Al kao što vidite  sportaši s ovih prostora ne mogu bez drame ? i Đoković igra produžetke ? . Nadam se da ćemo u nedelju zajedno slavit. :banana . Hrvati nemaju fixne  plače , pa igraju na satnicu ? . Al što Đoković ? :thumbsup2

Link to comment
Share on other sites

22 minuta ranije, Ljuba said:

@ab da li se Đoković pravilno krsti? Nesam stručan. 

Sizofreno sve na ovom Balkanu, Novaku majka Hrvatica a on odlikovan ordenom Karadjordjeve zvezde, Subasic se pravilno krsti, a Stepinac Srpski dobrovoljac na Solunskom frontu i takodje odlikovan ordenom Karadjordjeve zvezde...nista ne razumem :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...