Jump to content


Rusija 2018 Svetsko prvenstvo


srdjan_cvetkovic

Recommended Posts

Ljubo, ako ih ne možeš pobediti, ti im se pridruži. :D

Ovo je vrhunski skroz:

"– Potrudićemo se da dominiraju gudači, na prvom mestu tužne violine, ali gledaoci ne treba da se iznenade ako čuju i neku Šopenovu pretužnu kompoziciju za klavir – kaže naš sagovornik i dodaje da će plejlista u slučaju pogodataka Francuza biti prekidana puštanjem “Kalašnjikova” i “Mesečine”."

:D

Link to comment
Share on other sites

Meni nije. Ja ih ne slušam, stavim TV na mute i pustim neku finu muziku.

Ponekad kada ih čujem kako lupetaju pitam se da li su bar nekad igrali fudbal, pa makar i kod zgrade.

A primetio sam da su ove godine uveli novi izraz "tranzicija" lopte i još neki slično debilno iskorišćen,

ali sada ne mogu da se setim koji.

Link to comment
Share on other sites

2 sati ranije, Delija said:

Meni je dovoljno tuzno i da slusam ove nase ocajne komentatore. Ne zna se ko je gori. Taman pomislim da je smarac Aca informacija toliko los da ne moze losije, ovi drugi me ubede da moze.

Nemoj tako,prepoznao je Džegera na prvu...nije se setio sta od duvackih instrumenata svira, al je prepoznao o'ma.

Ja pocetak prvenstva pratio u Egiptu,njihov komentator je takva napala da smo na kraju vise njega slusali nego fudbal gledali,bukvalno je covek fras dobijao na svaku polusansu.Al nasa prezimena je izgovarao kao da je sumadinac čist,šćč sve kako treba...već i u africi vlada veći entuzijazam za poslom nego ovde.Valjda ubedačenijeg naroda na svetu nema,pa taki i komentatori.Bilo bi prikladno da preCednik da jedno tri dana prirodne nepogode i dana zalosti,a potom smisli 4-5 novih atentata tajnih sluzbi zbog nemilih događaja na sveCkom prvenstvu, da se malo narod bači misli na nesto drugo.

Link to comment
Share on other sites

12 sati ranije, Vlajo said:

Samo se vi zahebavajte, da im nije Sube oni bi odavno otišli kući ...

Subašić je izvanredan ! , a nisi gledao što je Kalinić poskidao protiv Islanda ? . Oni su ekipa i frendovi baš se vidi ? . Ma koji bi igrač smio svog trenera Judo zahvatom složiti na travu ko ovaj naš Dalića . Dečki to je ista ekipa koja je na kraju jedva prošla kvalifikacije jer je imala poltronskog trenera telediginiranog  Mamićem kojem su puna usta domoljublja , ali ipak su mu "puni đepovi" važniji . Daliča su uzeli jer ovaj nije imao kaj izgubit pa....   Ali vidi vraga kvadratići su se posložili ? Mamić moro uteć  - produžena ruka  Šuker nema takav autoritet - škrt je - paga svi ne slušaju ? !. A  Dalić je rekao da ako ne more sam sebi složit stožer da će "on uzet svoju lloptu " pa nek se igraju bez njega . Problem je bio Ladić  ( evo sad je i Rom ) jer je od  Dinama  ovrhom računa prisilno naplatio ono što su mu bili dužni . Eto trener je pokazao  00 i tu je dobio povjerenje igrača . Šuker  šuti ko " ona stvar u sladoledu" ? . A narod se veseli i daj nam i vama Bože  odlučnih ljudi ( Dalić  nema podpisan ugovor ) radi na satnicu - zato igramo prudožetke -  :D:banana

Link to comment
Share on other sites

17 sati ranije, Ljuba said:

Lako je vama, ovaj moj mali po stanu skače po stanu i izigrava golmana i kaže da je Subašić... Ja kažem Stojković, on kaže: koji je taj?!?

Subašić se krsti s'tri prsta, takodje. Odlican golman.

Svakako bilo na prvenstvu jos nekoliko odlicnih golmana, ovaj "nas":rolleyes::) samo jedan od najboljih.

Link to comment
Share on other sites

Lloris i Kurtoa su neka svoja liga - za klasu iznad svih ostalih golmana na prvenstvu.

Kao sto su i Francuska i Belgija do sada ubedljivo najvise pokazali na prvenstvu.

Belgija nije trebalo da pusti glupim Englezima da budu drugi u grupi. Trebali su da igraju nereseno.

Link to comment
Share on other sites

1 sat ranije, ab said:

Subašić se krsti s'tri prsta, takodje. Odlican golman.

Svakako bilo na prvenstvu jos nekoliko odlicnih golmana, ovaj "nas":rolleyes::) samo jedan od najboljih.

Viš tu je problem ja mo ne brojim prste neg za koga brani dušom i tijelom ? !  Tam de se Zlegel ?  Aj  več je bedastu svi su naši sam kaj  bi vi da je sve vaše ? :) Molim bez uvrede !  ponjelo me ? , Aj uštekajte možđane , ako je kome kaj ostalo ? to su kreteni koji broje krvna zrnca konbinovajnoj deci i slične pizdarije . Ma banirajte  me il kaj hočete  ? Suba Ima izbor ? more se krsstit ili križat i niko ga ne pita ? , Koj ste mse ***** NAMERILI  kaj je nama lepo ? - PICOJALCI ? ,:) :)

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...