Jump to content


Rusija 2018 Svetsko prvenstvo


srdjan_cvetkovic

Recommended Posts

17 sati ranije, oridjinale said:

Nema potrebe, dosta je privatizovati. Sve sto se privatizuje i dozvoli konkurencija da se medjusobno kolje mafijasi i oni koji teraju silu vrlo brzo ispadnu iz price jer oni koji saradjuju pobede.

Cista teorija igara(https://en.wikipedia.org/wiki/Game_theory) u praksi, radi uvek i svud od  pekara do fudbalskih klubova. 

Privatizacija sama po sebi neće doneti boljitak ( našem) sportu (fudbalu).

Već smo imali primer kako je fudbalske klubove vodio Arkan, pa nastavila srpska majka i mnogi drugi "privatnici". Mafijaški način poslovanja preneli i u novi biznis ( sferu poslovanja). Pretnje sudijama, nameštanje rezultata, reketiranje (otimačina) novca od transfera svojim pulenima,...Od razvoja sporta, omasovljenja sporta, ... ni traga

Doduše isto je i sa velikim "državnim" klubovima, CZ i ... Internat za klince koji samo pikaju loptu, "urgencija" da što manje se "muče" u školi ( što gluplji to bolje), što pre ih prodati u inostranstvo ( odlazak pre 27 godine je i uništio fudbal u nas), srećni što imaju dobar auto, sve pare od prvog transfera im uzme matični klub,... pa ako se posle prodaju opet biće nešto i za njih. Pritisci na selektora da poziva igrače koje treba prodati a ne one koji mogu i žele da dobro igraju,....

Link to comment
Share on other sites

2 sati ranije, Ljuba said:

Ma da bre... Ovde admin navija za Hrvate. 

 

2 sati ranije, Srecko said:

Uz dužno postovanje osecanja i stavova onih koji su u ratovima 90-tih izgubili nekoga iz porodice, mi srećnici koji nismo tako nešto doživeli (“daleko bilo”) nemamo razloga da ne mislimo slično g. Aci Lukasu i prirodno imamo više simpatija za komšije (Hrvate) nego za “tamo neke”.
Zašto bi bila jeres da i g. Administrator ovog foruma razmišlja na taj način ili nekako drugačije, kako god on da želi.
To je samo fudbal, najlepša sporedna stvar na svetu.

Ja se izvinjavam, opet sam pogrešio u proceni, bio sam ubeđen da admin navija za Švajcarce. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...