Jump to content


Acoustic Research AR-4x


omni

Recommended Posts

Pošto živim u maloj sredini a i nemam mnogo vremena da nosim kutije i probam pojačala, zamolio bih Vas da, ako neko ima iskustva sa ovim kutijama preporuči neko pojačalo ili risiver ( do 300 evra) za prostoriju od oko 15 kvadrata.Video sam po forumima da preporučuju  Marantz 22xx, ali se plašim da su to stari uređaji i da je potrebno osvežavanje a  već sam naveo da mi je to problem zbog vremena i nepoznavanja majstora. 

Pozdrav

Link to comment
Share on other sites

Hvala, ali je problem što je potrebno osvežavati uređaje (znam da bi legli neki gore navedeni risiveri i pojačala). Jedino mogu da čekam da se pojavi na KP neki osveženi jer mi nije hitno. Imam pojačalo koje trenutno završava posao. Pošto nisam neki veliki poznavalac ove materije,  do kog cenovnog ranga bi trebalo da se ide da bi se izvukao maksimum iz ovih kutija tj. da se ne kupuje uređaj koji kvalitetom mnogo nadmašuje AR pa da se posle jure bolje kutije i tako u krug. 

Link to comment
Share on other sites

Ne zameram ama bas nista, ali me svrbi da probam nesto drugo. Problem je sto nisam imao mogucnosti da isprobam jos nesto pa da uporedim sa Teac-om i da steknem pravu sliku o njemu. Zato sam i postavio ovu temu, da cujem druga misljenja i posle eventualno da nabavim nesto.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...