zflazar

P: Stabi MkI baza

Recommended Posts

zbog evidentnog viška gramofona u kući (Braun, Lenco, Stabi) jedan mora da ide na doboš.

Prodajem Stabi MkI.

Treći sam vlasnik. Prvi vlasnik je iz Sente i gramofon je došao kod mog brata u varijanti zamene za Pioneer troglavi kaset-dek u vremena kad su dekovi bili još na ceni.

Od tada je sa manjim-većim pauzama radio kod njega uz blagodet redovnog održavanja, maženja i paženja. Čak mu je napravio i rezervne armboard-ove tako da ima sa SME otvorom, Rega-otvorom i jedna blanko, bez otvora.

Ja sam u međuvremenu njemu njakao zbog Stabija MkII pa smo zamenili gramofone i tako dođoh ja u posed Stabi MkI-ce.

Ona je kod mene svirala skoro nimalo jer je u međuvremenu uleteo Braun PS500 a pre par dana i Lenco L75. Na Lenca je otišla ručka sa Stabija i tako sad Stabi čeka novog vlasnika. Trenutno je kod SuperFi-ja u Subotici da ga vide evtl interesenti sa Severa. Postoji mogućnost i da se donese do Beograda gde bi mogao da se vidi/proba kod Milosava Groznog, člana Foruma u egzilu.

Cena je fer 400€.

Slike slede:

media-share-0-02-05-5164a20583ebe11dbfeff81576053abb06adc6ec6f38766155af851efeb433d6-Picture.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

oglas i dalje aktuelan. sve što trebate da uradite sa ovom bazom je da je dopunite sa gramofonskom ručicom tipa Rega RB250/300 i nekom entry-level zvučnicom i da se slatko naslušate muzike sa ploča.

Cena baze je više nego simbolična, odnosno košta tačno koliko vas košta 20 originalnih longplejki.

Share this post


Link to post
Share on other sites

baza i dalje na prodaju, sada vraćena u Zrenjanin. Zbog milog mi cenkanja poskupela na 350€. U cenu uključena i usluga montaže 9" ručke koju donesete sa sobom.

Sa ovakvim gramofonom ulazite u sasvim novu dimenziju odnosa kako sa sobom tako i sa vašim ukućanima, kućnim ljubimcima, kućnim prijateljima i neprijateljima :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ako kupite ručku Roksan Artemiz koju isto prodajem (925€) i koja je u savršenom stanju, dobijate veliki popust i gratis montažu ručke.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Forum Statistics

  • Total Topics
   26,097
  • Total Posts
   336,249