Jump to content


Drugi par zvucnika


milan-hk

Recommended Posts

imam hk 970 i jbl e 80. nesto razmisljam da uzmem jos jedan par zvucnika. e sad da li je bolja varijanta da uzmem nesto kao jbl control one  ili mozda neke manje kutie  ili uzeti neke kutije slicne ovima sto imam?  sta vi predlazete?

ako bi  uzeo jbl control one ili neke slicne da li se isplati njih staviti kao zadnji zvucnici na drugi kraj?

Link to comment
Share on other sites

napravio sam malu gresku citajuci forum imao sam otvoreno vise tabova i greskom sam napisao novi topic ovde u temi fan klubovi umesto u temi sta da kupim. koliko sam video ja ne mogu da obrisem post. da li moze neko od admina da obrise ili da ga prebaci u temu sta da kupim?   izvinjavam se :D:D:D  hvala unapred :)

Link to comment
Share on other sites

Ako misliš da u istoj prostoriji istovremeno koristiš dva para zvučnika, to ti nije potrebno jer nemaš višekanalno pojačalo i to bi imalo smisla za filmove uz naravno odgovarajuće pojačalo, ovako za stereo ne znam šta bi dobio. Koja je ideja oko ovo svega?

Link to comment
Share on other sites

Posto pravim novu police za zid I jednu komodu za komponente, sirine 1,5m tv je okacen na zid. Prvobitna ideja je bila da se uzme jos par zvucnika slicni mojim da se stave pored postojecih kutija, znaci levo I desno od komode po 2 zvucnika. Da onako kad pogledas sve to izgleda mocno I lepo.

Sasvim slucajno sam usao u pricu sa nekim likom ispostavilo se da ima control one jedan par ostalo mu iz nekog lokala. Ako mi trebaji da trgujemo. I tu prica sa bi sa njima kazem sta planiram I kao mozda moze I ta varijanta da se stave na drugi kraj sobe. Pa cisto pitam sta mislite o tome

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...