Jump to content


POKLANJANJE UREDJAJA


zarko1803

Recommended Posts

Ne Kursume ne treba zatvarati temu. Zasto se ti predajes na par komentara frustriranih tipova sakrivenih iza raznih nadimaka. Ako ti je mrsko ja cu im sa zadovoljsvom zatvoriti usta uvek! 

Jedan od motiva mi je bio kada sam otvorio ovu temu da ih permanentno prozivam da ne pametuju nego da pokusaju da ucine dobro . Sve im smeta. 

Naravno da im smeta svaki cin koji nije pljuvanje i omalovazavanje ismejavanje. Oni se time hrane i neuspesno lece LICNE FRUSTRACIJE.

Tako da nema zatvaranja teme. Osim ako nije u suprotnosi sa pravilima ovog foruma.

 

Link to comment
Share on other sites

Takodje.

 

Lagano se FRUSTRIRANI BEZIMENI javljaju i virtuelno prete, pa im se odgovori ne svidjaju. Hhaahhah

Ne verujem da je iko sa foruma bezimen, pogotovo nisam ja jer mi je nickname kao i Vama, moje ime.

Prevrsili ste meru, i stičem utisak da imate potpuno pogrešnu percepciju da nekoga možete da uplašite.

Smirite se čoveče!

Nemojte upropastiti ono sto ste lepo uradili!

Srećko

Link to comment
Share on other sites

Izvini Srecko ako si se osetio prozvanim, ja nikome ovde nisam pretio, ni prevrsio meru, ali kao sto se da procitati iz prilozenog meni BEZIMENI pokusavaju pretiti. Potuno sam imun na bilo kakve pretnje. Da li imam losu percepciju ? Nisam siguran . Nikoga ne plasim. 

Samo prozivam FRUSTRIRANE, oni ne moraju da se jave. Ali kao sto vidimo javljaju se.

Link to comment
Share on other sites

zarko1803, lepo ste neki dan Kursumu rekli da ne treba ukidati temu zbog bojazni da bi se komunikacija mogla “izroditi”.
Rekli ste tada da ste temu otvorili upravo da bi ljudi mogli da gestom poklanjanja usrece nekoga i oraspoloze sebe.
Posle ovih nekoliko postova, nezavisan posmatrač bi mogao reci da je Kursum jako dobro-iskusno anticipirao u kom bi pravcu ove diskusije mogle da odu.
Da li je moguće da toliko ne možemo da se kontrolišemo.
zarko1803 razumem sto ste veoma prisutni komentarima jer je ova tema vaša ideja (Vaše čedo), ali ste zato i najodgovorniji da tema opstane i da se ne “izrodi”; Vi više od bilo koga drugog.
Svestan sam da neko nekada napise nešto neoprezno (ja prvi), sto može izazvati reakciju, ali da li to moramo uvek videti na ruzniji način.
Sacuvajmo ovu temu i sjajnu ideju!


Srećko

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 month later...

 

 

Evo i ja da se oglasim ovim povodom.Drago mi je da je dek stigao microfarad -u ,tj.Aleksandru i da obavlja funkciju dok ne stigne nesto bolje.Veliko hvala pokretacu teme zarko1803 bez cije inicijative od ovog nebi bilo nista.Da se zahvalim naravno darodavaocu father,tj. Ivanu na cd plejeru, i nesebicnom trudu da ga odnese mojim prijateljima.Nadam se da ce se ova akcija nastaviti.Akcija je stala ali se nadam  da se jos neko dati doprinos u vidu neceg vezanog za ovaj nas hobi.Praticu temu, ko zna mozda ispane jos nesto, a ja cu se potruditi, kao i ovog puta da uzvratim nekim uredjajem.

Link to comment
Share on other sites

Pa hajde i ja da se oglasim i izvestim da se očekuje školska knjižica najmalđeg HiFiste na balkanu, ne bi li se LG Blue Ray koji je dobio na poklon od poštovanog člana @vladastevic vratio na policu gde mu je mesto.

Roditelj sam strog ali pravičan i morao sam da intervenišem po onom starom savetu .... "Tucite" decu kada počnu da liče na vas! .... malo se previše uneo pa ga odnelo negde daleko .... morao sam da reagujem sa umotavanjem LG-a u ćebe pa u fioku sa zimskim pokrivačima. :order

Očekuje se konačna oslobađajuća presuda od strane prekog suda, nakon izjašnjavanja visokog sudskog veća i predsednika suda drage mi supruge. :)

Živi bili i ne budite hrčci. Uvek će se naći neko, kome će ova lepa akcija doneti mnogo radosti i povratiti veru u ljude, dobre namere i dobra dela.

Sve članove srdačno pozdravlja Father. :thumbsup2

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...