Jump to content


Objektivnost moderatora (kuda ide ovaj forum)


aiwa

Recommended Posts

Juče sam dobio 2 opomene sa po jednim bodom koje nikad ne ističu za sledeće postove iz teme oglasi 2018:

" Hajde momak "  objašnjenje

Abusive Behaviour

i

" Momak, balav si ti još.. " objašnjenje

Abusive Behaviour

smatram da su opomene prestroge za ono za šta su dodeljene.

Ovaj forum je postao leglo preprodavaca audio opreme koji se nama ostalima još smeju direktno u lice a moderacija ne radi ništa po tom pitanju. Naravno iz besa prema njima sam i napisao ove dve poruke, jednostavno je postalo neizdrživo.

Najveća opasnost za ovakav forum je da postane igralište pilićara koji zarađuju na nečemu za šta je većina ovde spremna da da pare. To nije bila namera osnivača, zar ne?

Registrovan sam odavno ovde i u početku sam bio aktivan i pun predloga da se ljudi edukuju u vezi Hi-Fi tehnike kao i popravke ali taj predlog je tad dočekan na nož, valjda od strane servisera, tema je brzo zaključana pa sam se povukao. Aktivirao sam se opet pre par godina i primećujem da je forum pun cinizma prekaljenih pametnjakovića sveznalica kojima se pridružila i skupina preprodavaca koji pokušavaju da NAS "edukuju" kako je normalno da se za neku stvar da ta i ta cena ako je ONI prodaju. To je naravno sasvim druga priča kad je ONI kupuju u oglasima od nas ili nekog drugog.

Da li sam ja jedini koji vidi da se ovakvim načinom dopuštanja ovakvih stvari srozava nivo foruma?

Voleo bih da se javi Ljuba i drugi iz administracije sajta i kažu šta misle o ovome.

 

Link to comment
Share on other sites

Suvise sam "zelen" da bih na ovu temu napisao nesto konstruktivno ali sam dovoljno "kasvetan" da pohvalim i pruzim podrsku onim clanovima koji to vise nego zasluzuju. Necu ih imenovati iz vise razloga, oni ce vec znati na koga sam mislio.

"U SVAKOM KUKOLJU IMA ZITA".

Link to comment
Share on other sites

И ја сам без икаквог разлога кажњен једним бодом који не истиче, зато што сам написао , и то у скраћеном облику једну помало вулгарну реч. Касније је један члан форума поновио ту реч у пуном облику, али без последица.

 Други члан у истој теми ме је подло провоцирао у вези моје животне доби, што је чак антиуставно , а да није одговарао. А разлика  у старости између нас двојице је свега једна година. Једнака мерила морају важити за све чланове форума.

Link to comment
Share on other sites

  • Ljuba locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...