Jump to content


Koji dac kupiti


Vlajo

Recommended Posts

Izvinjavam se za off topic, da ne otvaram novu temu, mada je vezano za DAC. Naime, interesuje me iskustva sa Wadia 151 DAC mini. Posebno mi je interesantan jer je, u uređaj malih dimenzija spakovan i DAC, i pojačalo D klase, sa ICEpower modulom, a ima i prihvatljivu ponuđenu cenu. Takođe, znam da nema analognih ulaza/izlaza, da ne podržava DSD, ali mi to ne smeta, bitan mi je karakter i kvalitet zvuka. Unapred hvala. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ajde da se malo vratimo na Kineze. Kod Amira na forumu gotovo svi hvale Topping E30 ali se javljaju ljudi koji primećuju čudne artefakte između numera (valjda kad se koristi daljinac)? Isto tako daljinac zna da zaglupi uređaj pri puštanju DSD fajlova.

Soncoz LA-QXD1 ovaj Khadas turbo u kutiji. Čudnog li imena firme??!!:unsure: Rekao bih da je njegova upotreba veoma čudna. Pritisni dugme "dva puta kratko i jednom dugačko" da bi se uključila neka opcija, a pri tom nema ekran i kako da vidiš............. šta si uključio?

Link to comment
Share on other sites

2 sati ranije, Dragan Penev said:

Što ne kupite lepo Earmen i da ne mučite muku? Imate izbor, čist DAC, Dac za slušalice... Evo Miki izbacio I usb stick DAC. Nema greške. 

Planirao sam da kupim E30 da probam (kad Kinezi ponovo počnu da rade sa Srbijom) + Ifi napajanje od 5v. I Earmen je jedna od opcija.
Ja imam DAC Topping D30 sa PHIREE HA  U2S USB TO SPDIF Converter om, jer mu je USB ulaz spalio grom. Radi to jako dobro, rekao bih, ali bih eto hteo da se opet igram za male novce.

Link to comment
Share on other sites

Molim misljenja za sledece konvertere, ukoliko je neko naravno imao prilike da se druzi sa njima. Sta bi bio najbolji izbor?
Parasound Z-dac
Audiolab m-dac
Hegel hd 10
Hegel hd 11
Project dac box DS
Music Hall dac 25.3

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...