Aleksandar Bračinac Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 Crnicrnjo, ne može neko da vuÄe za rukav one koji ne žele da uÄestvuju, a Koratu može da sledi samo pohvala Å¡to se, komotno mogu reći, jedini bori za održanje Hi-Fi kulture u ovoj državi u koju ubrajam i Hi-Files i ovaj forum. Organizovati ljude je najteži posao na svetu, a organizovati ljude na balkanu je najteži posao u univerzumu. ProÅ¡le godine sam obiÅ¡ao show i mogu samo da pohvalim organizaciju i napore koji su uÄinjeni da se, u jednoj državi koja je ipak siromaÅ¡na za hifi, održi show.
crni Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 Crnicrnjo, ne može neko da vuÄe za rukav one koji ne žele da uÄestvuju, a Koratu može da sledi samo pohvala Å¡to se, komotno mogu reći, jedini bori za održanje Hi-Fi kulture u ovoj državi u koju ubrajam i Hi-Files i ovaj forum. Organizovati ljude je najteži posao na svetu, a organizovati ljude na balkanu je najteži posao u univerzumu. ProÅ¡le godine sam obiÅ¡ao show i mogu samo da pohvalim organizaciju i napore koji su uÄinjeni da se, u jednoj državi koja je ipak siromaÅ¡na za hifi, održi show.
Delija Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 Ne treba tu ništa idealizovati, sve je profit i nema ljutiš.
sp300b Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 Hvala Ljubi za informaciju, makar bila i ovakva. Bas sam se od srca radovao 22.12.2006. ali eto Srbija je to (dokle, bre!vise).
ibsh Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 steta ove godine ni ja ne idem ni na jedan sajam, hteo i u Budimpestu i u Bg opet, al nijednog sajma nema ove godine
Ljuba Posted December 5, 2006 Author Report Posted December 5, 2006 I ove godine je organizator bio BM. Kao sto sam lepo objasnio - vise faktora je dovelo do toga da se kockice jednostavno ne sloze. Izvinjavam se sto sam bio previse lican u prethodnim porukama, ali frustrira me kada me neko smatra, mozda je grubo reci, prevarantom. I nije sve profit. Podsetili ste me na onu temu vezanu za IB sistem. Koliko kritika, a covek je neverovatan entuzijasta. Video sam gramofon koji je sam napravio!!! Ja vecini ljudi koji pokusavaju da zive od Hi-Fi-ja skidam kapu. A ovde previse puta cujem parole "lopovi, lopovi". To mi je nekulturno i degutantno.
C B Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 Evo sta ja predlazem... Neka svako napise sta je nameravao da kupi na "sajmu", tj. koliko je para otprilike imao namere da ostavi... Pa se mozda izlagaci i pokolebaju
zbrujic Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 Evo sta ja predlazem... Neka svako napise sta je nameravao da kupi na "sajmu", tj. koliko je para otprilike imao namere da ostavi... Pa se mozda izlagaci i pokolebaju
Ljuba Posted December 6, 2006 Author Report Posted December 6, 2006 C B, ima i ovde istine... Da svaki izlagac zaista dobije odlican efekat, ne mora da bude to direktna prodaja na sajmu, moze i zakasnela, sigurno se ne bi dvoumili da li da izadju na sajam. Dovoljno je da budu blizu finansijske nule. Evo, ja bih kupio Focus 220.
C B Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 C B, ima i ovde istine... Da svaki izlagac zaista dobije odlican efekat, ne mora da bude to direktna prodaja na sajmu, moze i zakasnela, sigurno se ne bi dvoumili da li da izadju na sajam. Dovoljno je da budu blizu finansijske nule. Evo, ja bih kupio Focus 220.
audiofill Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 Stvarno steta sto vam otpada ovogodisnji show. Drustvo, djelim vase osjecaje jer meni ove godine takodje nije bilo dano da posjetim nas show kao ni susjedni Zagrebacki, iako sam to tesko ocjekivao. Kad se jednom konacno pokazala prilika - eto ga, dodje nesto izmedju. Ali prezivjet cu to. Vise sam zalostan zbog toga sto nisam imao mogucnosti upoznat nove prijatelje sa vaseg foruma kao i susjednog audiofil.neta, koje nas sve interesuje isti hobi. Ljuba i ostali - necu vise obecavat nista jer sam vec ionako ispao neozbiljan. Veoma mi je zao! Pozdrav svima!
borjan Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Evo sta ja predlazem... Neka svako napise sta je nameravao da kupi na "sajmu", tj. koliko je para otprilike imao namere da ostavi... Pa se mozda izlagaci i pokolebaju
zecconi Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Potpuno se slazem al` me pogodi sa tom gitarom. Taj Ibanez od 300-400EUR je isto djubre kao i sva ona no-name vesla koja su se nekada prodavala kao kopijetine poznatih brendova. Kad se proizvodnja prebacila na Istok dobili smo puno trziste dasaka sa zvucnim natpisima.
crni Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Ne rade oni parfeme i garderobu zato Å¡to im loÅ¡e ide sa hi-fi om, nego im ovaj posao sa muzikom doÄ‘e kao zezanje, jer su puni ko brod, pa se bogatuni malo igraju. Jer Å¡ta reći za Bang&Olufsen? Kao isplati se prodaja tamo gde su mini linije 2-3000evra ili TV plazma oko 15000e. Pa samo onaj prostor je basnoslovan. A koliko vidim i dilere raÄunara kao da je napao virus pa svi prodaju hi-fi. Malo je tu pravih, a i oni imaju zaista malo, pa i to malo, bogami, poskupljuju. Ma tuga živa.
Ljuba Posted December 7, 2006 Author Report Posted December 7, 2006 Crnicrnjo, sto si stalno tako ljut?
stex Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Bice zato sto je crnja ?! Znas oni na filmovima, nadrndani...
milemrak Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Ovo se samo kod nas moze desiti.Zalosno i tuzno.A ja se spremao sa foto aparapom za dolazak.
Auratus Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Evo par obavestenja (ako sme, a ako ne sme Lubo brisi ovaj post): Jos uvek nije otpala 100% mogucnost odrzavanja sajma. Postoji mogucnost da se preostali zainteresovani dogovore da svi izlazu u jednoj sali (isto u Hajatu). Na sta ce to liciti ako bude bilo, videcemo. Ukoliko ni ovo ne uspe Dayens ce u terminu predvidjenom za odrzavanje sajma sve vreme drzati u Sapcu prezentaciju Grande Trio kutija i ostalih novina koje su predvidjene za sajmu. O zvuku Grande Tria necu ni da pricam posto su Grande Piccolo male bebe za ovo. Ko voli nek izvoli tj. ko je planirao (odvojio novac za put...) da ide u BG neka svrati u Sabac i sigurno ce otici zadovoljan. Inace, posto su ovde vec pomenuti troskovi oko organizovanja sajma, sta reci za BM a da covek ne pocne da place. Avansno su placene sobe (mislim 14), 7 bilborda u BG-u... Koliko toga ce im uvaziti i vratiti, pitanje je. Zaista mi ih je zao.
Ljuba Posted December 7, 2006 Author Report Posted December 7, 2006 Auratus, voelo bih da ne iznosis takve informacije jer nisu proverene. Posto sam u redovnom kontaktu sa BMom obavesticu vas ukoliko dodje do nekih promena. Sve sto si naveo je predmet diskusije, pa cu se vec sutra cuti sa BMom.
Auratus Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 Auratus, voelo bih da ne iznosis takve informacije jer nisu proverene.
crni Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Evo par obavestenja (ako sme, a ako ne sme Lubo brisi ovaj post): Jos uvek nije otpala 100% mogucnost odrzavanja sajma. Postoji mogucnost da se preostali zainteresovani dogovore da svi izlazu u jednoj sali (isto u Hajatu). Na sta ce to liciti ako bude bilo, videcemo. Ukoliko ni ovo ne uspe Dayens ce u terminu predvidjenom za odrzavanje sajma sve vreme drzati u Sapcu prezentaciju Grande Trio kutija i ostalih novina koje su predvidjene za sajmu. O zvuku Grande Tria necu ni da pricam posto su Grande Piccolo male bebe za ovo. Ko voli nek izvoli tj. ko je planirao (odvojio novac za put...) da ide u BG neka svrati u Sabac i sigurno ce otici zadovoljan. Inace, posto su ovde vec pomenuti troskovi oko organizovanja sajma, sta reci za BM a da covek ne pocne da place. Avansno su placene sobe (mislim 14), 7 bilborda u BG-u... Koliko toga ce im uvaziti i vratiti, pitanje je. Zaista mi ih je zao.
DejanM Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Konacno nesto dobro. A odakle će ako ne iz Sapca? Eto prilike za druženje. Dogovorićemo se, ako se to ostvari.
Delija Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Sta mislite o tome da se izorganizujemo za to? Nisam jos bio u Dayens-u ( a mnogo bih zeleo!), pa nemam pojma koliko ima prostora...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.