Jump to content


Audioberza( 01.Jul 2017) u Klubu-Galeriji Polet,Cetinjska 15


ScepanBG

Recommended Posts

Auduioberza u Klubu-Galeriji Polet,Cetinjska 15 (50 metara od Jugovinila) u Subotu 1.Jula od 16:00 do 21:00 casova.Ulaz je besplatan za izlagace i posetioce.Izlagaci ne moraju da placaju stolove,ulaz za sve posetioce je besplatan.Ko god zeli da izlaze ploce,diskove,hifi,fotoaparate... neka mi posalje poruku da se dogovorimo ili neka direktno dodje u subotu i neka mi se javi.Audioberza ce biti na otvorenom,a jedan deo moze da bude i u zatvorenom prostoru.Za sad su ucesce potvrdili mnogi izlagaci: Igor Gligorov(Soulines gramofoni),ZoranZu FTA kablovi,kao i mnogi ljudi koji ce prodavati ploce i diskove...Mozda ce doci i Katarina Kacunkovic(nasa dzez pevacica),nadam se dolasku i clana foruma Bec sa svojom velikom ponudom ploca i diskova.Inace sam Klub Galerija Polet ima oko 14500 pratilaca na Facebook-u i treba ocekivati veliki broj ljudi.Ko god hoce da proda,zameni nesto ili da dodje dobrodosao je.Posaljite mi ovde privatnu poruku.

Link to comment
Share on other sites

Učešće je potvrdila i naša dzez pevačica Katarina Kačunković :) Predstaviće svoj novi album koji trenutno snima :) A moći će da se kupe i njeni diskovi koje će ona potpisivati na licu mesta :) 

A održaćemo i jednu tribinu o Hifi -ju s'obzirom da ćemo tu biti Igor Gligorov(Soulines),Zoran Zu (FTA) i ja ;):) 

Link to comment
Share on other sites

53 minuta ranije, sondek said:

Da li ide danas mozda neko iz NS? Tek sam sad shvatio da sam danas u bgd na koncertu i da je ovaj događaj mozda vremenski uklopiv.

Taman bi mogao posle koncerta da svratis na moju Disco Dance zurku u klub Ulica(by Ptica),Balkanska 13.Suca 77 je najavio dolazak,nadam se da ce doci jos neko od clanova foruma.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...