toni67 Posted September 23, 2021 Report Share Posted September 23, 2021 Juče me Tidal obradovao poklonom za rodjendan u vidu jednomesečne preplate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aibo Posted September 24, 2021 Report Share Posted September 24, 2021 Mnogo je dobar ovaj "My daily discovery" na Tidalu koji svako jutro predloži 10 novih pesama u skladu sa vašim ukusom. Baš ume da ubode ponešto što mi se jako svidi a možda nikada ne bih ni čuo drugačije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron man Posted September 24, 2021 Report Share Posted September 24, 2021 Jel vam radi Tidal na Volumiu? ( običnom) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondek Posted September 24, 2021 Author Report Share Posted September 24, 2021 1 sat ranije, Aibo said: Mnogo je dobar ovaj "My daily discovery" na Tidalu koji svako jutro predloži 10 novih pesama u skladu sa vašim ukusom. Baš ume da ubode ponešto što mi se jako svidi a možda nikada ne bih ni čuo drugačije. Ne gledati samo jutro posle poseta hifilicara ... Pusta mi nirvanu, pa Silvanu, pa Lou Donaldsona, pa malo klasike i onda zavrsi sa Oliverom kojeg je zena pozelela da cuje na moru. Pustio takav mix u kolima... da vozis odma' u ludnicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NShappy Posted September 25, 2021 Report Share Posted September 25, 2021 A šta ja da kažem?!? Žena deci puštala Branka Kockicu, hor Kolibri i Dragana Lakovića?!? Mož' misliti kakve mi sada play liste pravi?!? A ranije, još cim sam počinjao sa Spotify, kolege na poslu dok sam izlazio na pauzu, puštali/lajkovali Karleušu, Lukasa, i slični trash, i vraćali prividno normalnu muziku pre nego se vratim s' pauze. Trebalo mi je par dana da provalim šta su mi radili zlotvori. Naravno, cerekali su se nedelju dana posle dok sam iz početka učio Spotify šta ne želim da slušam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aibo Posted September 25, 2021 Report Share Posted September 25, 2021 Haha, zato izgleda postoje family paketi a ne za ovo kako ih mi rabimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thecoki Posted September 25, 2021 Report Share Posted September 25, 2021 5 hours ago, NShappy said: kolege na poslu dok sam izlazio na pauzu, puštali/lajkovali Karleušu, Lukasa, Da da,uvek su kolege. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkrgovic Posted September 25, 2021 Report Share Posted September 25, 2021 On 24.9.2021. at 18:45, Iron man said: Jel vam radi Tidal na Volumiu? ( običnom) Ja placam ona 2$ mesecno i radi k'o zmaj. Iskreno, mislim da je to fer, da neko razvija softver. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron man Posted September 25, 2021 Report Share Posted September 25, 2021 1 minut ranije, nkrgovic said: Ja placam ona 2$ mesecno i radi k'o zmaj. Iskreno, mislim da je to fer, da neko razvija softver. Plaćaš Tidalu ili Volumiu? Beše neki jednokratni Volumio sa podrškom za Tidal (39$ valjda) Ja napravio da mi radi Tidal preko BoubbleUPnP ( opisah već tamo u temi Volumio i Sporify) Nego, ko ume da natera Volumio na pc-u sa displejem da se postavi u portret orjentaciju umesto landskejpa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkrgovic Posted September 25, 2021 Report Share Posted September 25, 2021 Placam Volumio Virtuoso. Mislim, placam i Tidal, naravno - ali pitao si za Volumio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron man Posted September 25, 2021 Report Share Posted September 25, 2021 Ma i ja sam se spremao da kupim onaj jednokratni Volumio ( Tidal već plaćam kao tatko na jednu familiju) kad iskoprcah ovo sa Bubbleupnpom. Zgodno. Ali kupujem Volumio čim uspem da ukapiram kako da uspravim prikaz u portret orijentaciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondek Posted September 26, 2021 Author Report Share Posted September 26, 2021 On 25.9.2021. at 21:03, Thecoki said: Da da,uvek su kolege. Sta su jednom tati u vajber grupu roditelja poslale kolege ... kuku lele al se pravdao.Tako da ... dobro si prosao sa krleusom Link to comment Share on other sites More sharing options...
nvelja Posted September 29, 2021 Report Share Posted September 29, 2021 Može Tidal Connect za DŽ, ne mora da se plaća Virtuoso, a i kažu i da je mnogo bolje. Radi i MQA. instalira se u Moode Audio, npr. a može u na RPi... Tidal Connect on Raspberry (how-to) - Software - Audiophile Style Doduše, nikako da dobijem zvuk, ali radi Tidal Connect. Nešto ne umem da podesim u setup-u, ali uspeće kad bude vremena malo više... Nekom proradi odmah posle instalacije, koliko sam video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B.R. Posted September 30, 2021 Report Share Posted September 30, 2021 On 9/26/2021 at 9:04 PM, sondek said: Sta su jednom tati u vajber grupu roditelja poslale kolege ... kuku lele al se pravdao.Tako da ... dobro si prosao sa krleusom Bilo je i gorih i ozbiljnijih primera, koji nisu salaa, vec vrlo visok nivo zlobe. sve do slanja malicioznih mailova sefovima. To je posledica niske bezbednosne kulture i losih navika korisnika. Lock screen skracenicom sa tastature ide po automatizmu, kao urodjeni refleks na bilo kakvo pomeranje ili ustajanje od stola. Desava mi se da se samo nagnem da dohvatiim nesto, i da ukapiram da sam zakljucao ekran, posto sam se pomerio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija Posted September 30, 2021 Report Share Posted September 30, 2021 Tako je. Sve to stoji i to je vrlo bitan deo korporativne kulture. Obavezan je i automatski lock posle kraceg vremenskog intervala. Ali, ako neko ima takav nivo malicioznosti kolega prema sebi - trebalo bi da se ozbiljno zapita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexx Posted September 30, 2021 Report Share Posted September 30, 2021 Vala baš, u bezazlene šale tog tipa spada recimo okretanje ekrana za 180 stepeni, ili screenshot desktopa sa svim ikonicama, postavljanje te slike na wallpaper i skrivanje svih ikonica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija Posted September 30, 2021 Report Share Posted September 30, 2021 Ili recimo - dodavanje jos jednog bezicnog misa i/ili tastature koji se nalaze kod kolege koji sedi pored ili iza i koji samo ponekad nesto "mrdne" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron man Posted September 30, 2021 Report Share Posted September 30, 2021 I am this old (Mandy.gif) Seca li se neko Mandy gifa? Iz vremena Tetrisa? I Lotusa 123? Kad nije bilo interneta i XXX sajtova? Imali smo Šef taster da, kad pičimo tetris i udje šef u prostoriju, odjednom se ekran pretvori u Lotus 123 tabelu. E jednog dana se neko napravio pametan da umesto tabele postavi mandy.gif. Koleginica cepa tetris, samo što ne resetuje brojac, tenzija na vrhuncu, a ulazi šef. Naravno ESC i blažena faca kad ono na ekranu umesto tabele Mandy u akciji. Ne mogu da opišem reakciju ni šefa a ni koleginice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
montenegrino Posted October 3, 2021 Report Share Posted October 3, 2021 Instalirao sam Bubbleupnp server na laptopu (win 10) i u settings dodao moj risiver. Znaci regularno ga je prepoznao i konektovao se na njega. Imam opciju 'cast to' na marantz risiver za lokalme muzicke fajlove sa kompa i to radi bez greske. E sad zanima me zasto kroz tidal aplikaciju za pc nemam opciju da strimujem na risiver? Na sound output mi ga ne prikazuje. Vidi moj smart tv preko google casta i naravno same zvucnike od laptopa, ali risiver ne vidi. Da li mozda neko zna resenje?Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija Posted October 3, 2021 Report Share Posted October 3, 2021 Ne moze tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
montenegrino Posted October 3, 2021 Report Share Posted October 3, 2021 Moze li na neki drugi nacin?Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron man Posted October 10, 2021 Report Share Posted October 10, 2021 Instalirao sam Spotify sa Microsoft Store-a Kad probam da strimujem na Arylic prijavi da nije moguće strimovanje zato što je sakinut sa MS Storea. Ima li neki drugi način instaliranja?Koji neće da zavitlava? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petarjovic Posted October 21, 2021 Report Share Posted October 21, 2021 Ima li neko prazno mesto da me primi u Qoubuz familiju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka Posted November 10, 2021 Report Share Posted November 10, 2021 Pozdrav, ima li neko upražnjeno mesto u nekoj familiji? Zainteresovan sam za Tidal ili Qobuz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srecko Posted November 10, 2021 Report Share Posted November 10, 2021 Da li je kompanija Tidal konačno omogućila kontrolu svoje Windows aplikacije sa mobilnog telefona (DLNA UPnP) aplikacijama tipa Mconnect.Pre par meseci sam procitao da bi Tidal to trebalo da uradi ovih dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now