nesone Posted July 27, 2021 Report Share Posted July 27, 2021 21 minuta ranije, garson said: Vinildzije da, mi koji slusamo CD ne. Plus 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvlada Posted July 27, 2021 Report Share Posted July 27, 2021 1 sat ranije, garson said: Vinildzije da, mi koji slusamo CD ne. Хехе... свака част... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvlada Posted July 27, 2021 Report Share Posted July 27, 2021 1 sat ranije, garson said: Vinildzije da, mi koji slusamo CD ne. Хехе... свака част... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sivuk Posted July 28, 2021 Report Share Posted July 28, 2021 Razumem zašto se ljudi muče sa vinilom ali cd mi je misterija. Nit voziš auto nit uživaš u jahanju Samo timariš konja bezveze Link to comment Share on other sites More sharing options...
somilenko Posted July 28, 2021 Report Share Posted July 28, 2021 Vole da se ogledaju a neće javno da priznaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
paja959 Posted July 28, 2021 Report Share Posted July 28, 2021 47 minuta ranije, sivuk said: Razumem zašto se ljudi muče sa vinilom ali cd mi je misterija. Nit voziš auto nit uživaš u jahanju Samo timariš konja bezveze sto bezveze?...imas muzicke materijale koji nisu objavljeni na LP,ili su tesko nabavljivi,a na CD ih mozda mozes kupiti za par eura....mogao bih isto to slusati i sa Tidal-a,ali jos uvek ima veci gust i oridji CD,meni barem...ja ih kupujem i sad redovito 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
garson Posted July 28, 2021 Report Share Posted July 28, 2021 1 sat ranije, sivuk said: Razumem zašto se ljudi muče sa vinilom ali cd mi je misterija. Nit voziš auto nit uživaš u jahanju Samo timariš konja bezveze 9 minuta ranije, paja959 said: sto bezveze?...imas muzicke materijale koji nisu objavljeni na LP,ili su tesko nabavljivi,a na CD ih mozda mozes kupiti za par eura....mogao bih isto to slusati i sa Tidal-a,ali jos uvek ima veci gust i oridji CD,meni barem...ja ih kupujem i sad redovito 😎 I ne samo to. Problem sa Tidalom npr je sto imas eventualno 1-2 izdanje jednog albuma (neko starije plus remaster). Znaci ne mozes da biras, dobijes "loudness war" izdanje, i to je to. Plus sto koliko vidim Tidal vise nema ni flac lossless izdanja, polako sve prebacuju u MQA (first unfold za non MQA izdanja). Dakle, CD izdanje po izboru ili "loudness war" MQA first unfold ko zna koje izdanje? CD naravno. 😎 A i licno volim old school pristup, bez telefona tableta strimera i ostalih stvari koje samo odvlace paznju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvlada Posted July 28, 2021 Report Share Posted July 28, 2021 Да те интересује то што слушаш не би ти ништа одвлачило пажњу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
garson Posted July 28, 2021 Report Share Posted July 28, 2021 Nisam rekao da mi odvlaci paznju. 😉 Samo mi ne treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija Posted July 28, 2021 Report Share Posted July 28, 2021 What Will Happen to My Music Library When Spotify Dies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxa78 Posted July 30, 2021 Report Share Posted July 30, 2021 Da li je neko proverio i potvrdio da izbor pesama na SBB Tidalu nije isti kao na bilo kom drugom Tidalu? I ako jeste, da li u tolikoj meri da nema smisla uzimati preko SBBa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Father Posted July 30, 2021 Report Share Posted July 30, 2021 Zašto to pitaš? Da li si primetio neki nedostatak sadržaja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxa78 Posted July 30, 2021 Report Share Posted July 30, 2021 Neko je ovde pisao o tome, nekoliko stanica unazad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexx Posted July 30, 2021 Report Share Posted July 30, 2021 Nije to ništa novo, odavno se zna da izbor muzike varira od zemlje do zemlje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkrmar Posted September 7, 2021 Report Share Posted September 7, 2021 Izvinjavam se na off topic ali aka neko trazi clana za QOBUZ Family, raspolezen sam da se prikljucim. Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preddrag Posted September 8, 2021 Report Share Posted September 8, 2021 Jel postoji varijanta za Qobuz family za Srbiju? Nisam u toku, a i mene bi interesovalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
somilenko Posted September 8, 2021 Report Share Posted September 8, 2021 Objasnio je[mention=16169]Aibo[/mention] kako formirati familiju preko Payoneer kartice.Za sada iz Srbije ne može ali može upotrebom rezidentalnog VPN-a (naveo je on koji nekoliko strana u nazad) i Payoneer kartice. Mora se samo voditi računa dali je Payoneer kartica registrovana u USA ili EU i shodno tome birati lokaciju preko VPN-a...Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aibo Posted September 8, 2021 Report Share Posted September 8, 2021 Usput, Qobuz je smanjio cenu familije na 20 USD... Sada je samo 330 din po članu. Greota nemati ga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija Posted September 8, 2021 Report Share Posted September 8, 2021 Hajde neka dobra dusa nek napravi familiju - placam prvih 6 meseci pretplatu i za njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preddrag Posted September 8, 2021 Report Share Posted September 8, 2021 Hvala @somilenkoi @Aibo. Ako ima zainteresovanih, ako ima nekoga ko ima Payoneer karticu i da je raspoložen za Qobuz, možemo formirati familiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija Posted September 8, 2021 Report Share Posted September 8, 2021 Placam i Roon i Tidal, a ne koristim ih - red je da placam i Qobuz, pa da ni njega ne koristim Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan_cvetkovic Posted September 8, 2021 Report Share Posted September 8, 2021 I ja sam zainteresovan za Qobuz, pa ako neko bude pravio familiju neka računa i mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondek Posted September 8, 2021 Author Report Share Posted September 8, 2021 Nece da se baci 😁 evo jos jednoga da isprobam malo streamer i uporedim sa Tidal. Ako se dogovorimo placam par kirija unapred Link to comment Share on other sites More sharing options...
somilenko Posted September 8, 2021 Report Share Posted September 8, 2021 Gde će da se baci, Qobuz je po meni lako uočljivo bolji od Tidal-a, ja Tidal koristim na poslu i u pokretu a Qobuz mi je primarni servis kod kuće, Tidal malte ne ni ne koristim kod kuće više...Na godišnju pretplatu imate i nekakav popust...Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preddrag Posted September 8, 2021 Report Share Posted September 8, 2021 37 minuta ranije, Delija said: Hajde neka dobra dusa nek napravi familiju - placam prvih 6 meseci pretplatu i za njega Evo, ja ću da mu plaćam pretplatu drugih 6 meseci . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now