Jump to content

Streaming servisi,Tidal,Spotify,Qobuz

sondek

Recommended Posts

47 minuta ranije, sivuk said:

Razumem zašto se ljudi muče sa vinilom ali cd mi je misterija.

Nit voziš auto nit uživaš u jahanju 

Samo timariš konja bezveze  :)

sto bezveze?...imas muzicke materijale koji nisu objavljeni na LP,ili su tesko nabavljivi,a na CD ih mozda mozes kupiti za par eura....mogao bih isto to slusati i sa Tidal-a,ali jos uvek ima veci gust i oridji CD,meni barem...ja ih kupujem i sad redovito 😎

1 sat ranije, sivuk said:

Razumem zašto se ljudi muče sa vinilom ali cd mi je misterija.

Nit voziš auto nit uživaš u jahanju 

Samo timariš konja bezveze  :)

9 minuta ranije, paja959 said:

sto bezveze?...imas muzicke materijale koji nisu objavljeni na LP,ili su tesko nabavljivi,a na CD ih mozda mozes kupiti za par eura....mogao bih isto to slusati i sa Tidal-a,ali jos uvek ima veci gust i oridji CD,meni barem...ja ih kupujem i sad redovito 😎

I ne samo to. Problem sa Tidalom npr je sto imas eventualno 1-2 izdanje jednog albuma (neko starije plus remaster). Znaci ne mozes da biras, dobijes "loudness war" izdanje, i to je to.
Plus sto koliko vidim Tidal vise nema ni flac lossless izdanja, polako sve prebacuju u MQA (first unfold za non MQA izdanja).

Dakle, CD izdanje po izboru ili "loudness war" MQA first unfold ko zna koje izdanje? CD naravno. 😎

A i licno volim old school pristup, bez telefona tableta strimera i ostalih stvari koje samo odvlace paznju.

• 1 month later...

Objasnio je[mention=16169]Aibo[/mention] kako formirati familiju preko Payoneer kartice.
Za sada iz Srbije ne može ali može upotrebom rezidentalnog VPN-a (naveo je on koji nekoliko strana u nazad) i Payoneer kartice. Mora se samo voditi računa dali je Payoneer kartica registrovana u USA ili EU i shodno tome birati lokaciju preko VPN-a...

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Gde će da se baci, Qobuz je po meni lako uočljivo bolji od Tidal-a, ja Tidal koristim na poslu i u pokretu a Qobuz mi je primarni servis kod kuće, Tidal malte ne ni ne koristim kod kuće više...
Na godišnju pretplatu imate i nekakav popust...

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...